Imaš problema sa ženama?
Da li ti je teško da nađeš novu ženu u svom životu?
Jednom kada pronađeš ženu u svom životu, da li provodiš mnogo vremena u svađama, kompromisima, stresu, ili ne dobijaš ono što želis?

Ovaj sajt je napravljen kako bi ti pomogao da dovedeš nove žene u svoj život na način koji te čini srećnim i da zadržiš svoju slobodu kao muškarac.

Zovem se Ivica. Mnogo godina unazad imao sam probleme oko upoznavanja, seksa, održavanja romantičnih veza, i svih dobrih stvari koje želimo. Na kraju mi se “posrećilo” i počeo sam da se zabavljam sa specijalnom devojkom, sve je bilo fenomenalno … ali ne zadugo. Na kraju sam imao sve uobičajene probleme. Ljubomora, prepirke, drama, kompromisi koji me nisu činili srećnim, manjak seksa, skoro bez slobode, osećaj da sam zarobljen, prevare … i tako dalje.

Danas, posle više godina stvari su mnogo drugačije.

Danas mogu da dovedem novu ženu u moj seksualni život veoma brzo i lagano, obično u manje od 3 sata od momenta kada je sretnem na sastanku. Obično se viđam sa minimum dve žene u isto vreme, i svaka od njih zna da im nisam obećao monogamiju i da ih ne lažem. Znači samo 100% iskrenost, i bez drame. Žene su raznih godina, neke su dosta mlađe od mene a neke starije.

Mogu da živim, volim i da iskusim sve što žene imaju da ponude na najbolji mogući način … Ali sam i dalje slobodan da budem muškarac. Ovakav život vodim od 2015 i to je veoma dobro mesto da se bude.

Ovaj sajt ima sve što vam je potrebno da uradite sve na isti način, a svaki muškarac može da kopira tehnike o kojima bude pisano i da primeni u svom životu.

Jednostavno živim život modernog Alfa mužjaka, koji se naziva Alfa 2.0.

Skoro sve čemu ste naučeni o tome šta je pravilno ili šta je moguće je pogrešno. Ovde sam da vam pomognem da se ponovo obrazujete, ali samo ako ste voljni da priznate da sve što ste do sad radili nije funkcionisalo. Inače, dobrodošli ste da nastavite sa stresom, svađanjem, kompromisima, i sa raznim brigama kao i ostatak društva. I to je inače ono što vas je to isto društvo i treniralo tokom godina da radite.

Ako mislite da sam ženomrzac pročitajte OVO.

Podeli ovaj članak
  •  
  •  
  •