Milioni muškaraca širom sveta koji imaju tradicionalne devojke ili žene pate od iste skrivene agonije. Možemo to shvatiti na način kad žena ima muškarca u šaci, tj drži ga za jaja. To je kad žena zna da te poseduje, a takođe i ti znaš. Tako da će ona tebe terati da radiš svakojaka sranja koja će te činiti manje muškarcem, koja će alfu pretvarati u betu … i ti ćeš to raditi, sa osmehom na licu, iako u sebi umireš, tvoja duša pati jer znaš da to nisi ti i da to radiš protiv svoje volje.

Najbrži način da se uveriš u to je da posetiš najbliži tržni centar, i da posmatraš sve te žene koje su u šopingu sa svojim dečkom ili suprugom koji ih prate okolo a najčešće nose i sve torbe dok dame šetkaju i gledaju izloge, a kod muškarca možete videti izraz na licu koji vam govori da uzmete pištolj i da ga rešite muke.

Verovatno se pitate zašto to muškarci ipak rade? Verovatno zbog jednog ili više razloga koje ću ispod nabrojati.

 • Ti si pičkica!! Jednostavno to je to. Ne treba da razmišljaš mnogo. TI SI PIČKICA! Tebi je i dalje potrebna mamica da vodi tvoj život. Ako nemaš ženu koja će ti naređivati, prosto postane ti nelagodno.
 • Ti se plašiš da je ne izgubiš! Ovo je jednostavan verbalni način da kažeš da imaš oneitis. Ti misliš ako se ne pokoriš njenim smešnim ženskim zahtevima, bar do nekog stepena, da će te ona ostaviti, i da će tvoj svet da se sruši i da je to kraj tvog života jer Ne Postoji Niko Kao Ona. Naravno da nisi u pravu, ali zbog svog oneitisa i najverovatnije NRE ili Diznija, to i nije važno.
 • Tvoj pojam poštenja je van svake pameti! E sad vas imam!! Kao što vidiš, verovatno si pročitao prvu stavku i rekao sebi “Ne, ja nisam pičkica! Ne ja!”. Nakon toga si pročitao stavku broj dva i rekao sebi “Ne, ja nemam oneitis! Ne, ne u slučaju da mi počne sa bilo kakvim sranjem ja ću je šutnuti! Ja ne trpim sranja, ja sam muškarac!” Ali smo zato sad na trećem razlogu zbog kog muškarci rade ove šmokljave stvari za svoje partnere, a to će vas baciti u šah mat.

  Ovo je verovatno šta vi mislite:

  “Pa dobro, i ja nju nateram da ponekad pogleda akcioni film sa mnom. Tako da je sasvim fer da povremeno odem sa njom u šoping, ili da posetimo vračaru, ili šta god to bilo a da uključuje aktivnost koja je više za žene a ne za muškarce.”

  Sve te silne knjige koje su napisane sa savetima za vezu, a najverovatnije su napisane od strane žene ili bete, često govore istu stvar. Ponekad je uvučeš u muške stvari koje ona mrzi, kako bi kasnije morao da radiš ženske stvari koje ti mrziš.
  Ako si oženjen ili imaš ozbiljnu vezu, ti verovatno misliš isto. Ipak posle svega, to je jedino FER rešenje.

  Što se tiče koncepta sta je FER a šta nije, verovatno mogu da napišem ko zna koliko listova sa objašnjenjem da fer igra ne postoji ni u prirodi a ni u ljudskom svetu, i da je ovaj lažni koncept izmišljen kako bi glupi ljudi mogli da pobede argumente. Ali to bi vas verovatno strahovito iznerviralo i zbunilo vaš mozak, tako da nećemo pisati o tome.

  Hajde da umesto svega ovoga predložim jedan alternativni metod. Toliko je radikalan, da će vaš mozak okrenuti za 360 stepeni. Da li ste spremni?

  Nemoj nikad da teraš svoju devojku da radi tvoja muška sranja. Tada, ti nikad nećeš morati da radiš njena ženska sranja. Umesto toga, zajedno radite samo one stvari koje iskreno volite.

  Strašna ideja, zar ne?

  “Ali ponekad stvarno želim da radi muške stvari sa mnom!”

  Ja vas pitam zašto? Evo na primer ja obožavam sci fi filmove. Star Wars sam gledao ko zna koliko puta. Takođe Ramba sam gledao milion puta… E sad zamislite kako bi bilo većini žena da moraju sa mnom da gledaju te filmove? Pre bi uzele nož i zabole sebi u stomak nego da gledaju Star Wars ceo dan. Obožavam te žene ali obožavam i filmove, tako da nemam želju da ih primoravam da sa mnom gledaju te filmove. Da ne pričam o tome što će biti zbunjene i što će postavljati milion pitanja, ili što je još gore a to je da će zaspati tokom filma.

  Sad vi meni recite, šta je svrha toga? Da li vi stvarno mislite da će to da stvori bliskost između vas? Stvarno mislite?

  Usput, pretvaranje Alfe u Betu je veština koju žene usavrše dok su još veoma mlade, i većina žena je veoma podmukla u tome. Ako bi iznenada prestali sa predlozima da vaša žena ili devojka radi muške stvari sa vama, verujte mi da će ona početi da se pita šta radite, a zatim će vaša mala devojčica pokušati da vas nasamari. Jednog dana će se nasmejati i izgovorite nešto poput ovoga “Mislim da želim da pogledam Star Wars. Možemo li da pogledamo večeras?”

  NE NASEDAJ NA TO!!! U slučaju da nasednete, i pogledate taj film to veče(verovatno neće sagledati, zaspace posle pola sata), ona će u svojoj glavi to zabeležiti, a onda posle nedelju dana ili koliko već, očekivaće od vas da joj pomognete u odabiru poklona za rođendan njene drugarice, a sačuvaj se majko mila ako joj kažete NE, automatski postajete jedan sebični seronja!

  Ako vas slučajno pita da gledate Star Wars ili da idete i gledate MMA borbu, umesto da pristanete, iskusno promenite smer i radite nešto što oboje volite. Čak i ako je to nešto jednostavno kao ležanje na krevetu i razgovor sa čašom vina. Niko vam nije rekao da to mora da bude nešto spektakularno i da košta mnogo novca.

  Uvek sa njom radi stvari koje oboje volite.

  “Ali onda nikad nećemo raditi ništa zajedno!”

  Rekao sam vam da radite stvari koje vam se sviđaju. Obostrano.

  “I to je to znači? Ali nema mnogo stvari koje volimo i možemo zajedno da radimo!”

  Pogađaj šta je problem?? Verovatno si sa pogrešnom osobom.

  Sad znate šta je prava srž problema, i zašto dozvoljavate njoj da vam nameće stvari koje vi ne želite da radite, i zašto vas dvoje mislite da je to neophodno. Jednostavno, vi ste sa pogrešnom osobom i oboje pokušavate da preobratite jedno drugo u ono što zapravo niste.

  Eto vam teme za razmišljanje.
Podeli ovaj članak
 •  
 •  
 •  
Similar Posts

2 Comments

 1. Svaka čast! Odlični tekstovi. Sve sam ih pročitao i sa svakom rečenicom se slažem. Napokon da pronađem da neko uviđa stvari i razmišlja kao ja, iako imam samo 24 godine.
  Žene i muškarci moraju da spoznaju svoje prednosti i mane kako bi zajedno mogli da funkcionišu.

  1. Hvala na komentaru 🙂 Ako vam se svidjaju tekstovi, nastavite da citate. Zavisno od vremena koje budem imao, mozda cu vise vremena posvetiti pisanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *