Ovo je jedan od najvažnijih članaka koje ću ikada postaviti ovde. Ne zezam se. Oneitis ( pogledaj u rečniku ako vam nije jasno šta to znači ) i zavisnost od žene je broj jedan ubica muškaraca. Zapamtite, broj jedan. Nisam mislio da je to ubica tela, već ubica uma, duha, budućnosti i srećnog života.

To je propast muškog postojanja. Najmanje 70% svih problema koji se javljaju u prvoj godini veze nastaju zbog muškarčeve zavisnosti od žene. Nakon prve godine ili približno počinje period kad žene počinju da prave probleme. Spominjao sam to i pisaću mnogo puta u budućnosti o tome. Što je najgore, najmanje 60% tvog zajeba u fazi zavođenja polazi od nedostatka nezavisnosti od ishoda, oneitisa ili zavisnosti od žene.

Ovo je PROBLEM. Ovaj problem vodi skoro ka svim ostalim problemima.

Razmišljao sam da li uopšte da napišem ovaj članak. Jednostavno ova tema je prevelika da bi se stavila u jedan članak, i veoma sam ozbiljan u vezi toga. Ovo je pre za jednu tanju knjigu.

Na kraju ću samo da napišem skraćenu verziju. Pokazaću vam veoma dobro objašnjenje NEKIH ( ne svih ) stvari koje možete da uradite kako bi izbegli oneitis i zavisnost od žena. Biću veoma jasan, ovde ću jedva zagrebati površinu jedne velike i komplikovane teme, tako da ne očekujte neko univerzalno rešenje za sve probleme. Smatrajte da je ovo tačka sa koje polazite, a ne krajno rešenje.

Mnogi su pisali o ovoj temi. Neki od najvećih umova u svetu zavođenja su pisali članke o ovoj temi. Mnogi su pisali iz ugla psihologije i ti članci su dobri. Predlažem da se više informišete o tome.

U ovom članku ću se fokusirati više na praktični deo i principe koje treba da usvojite kako bi izbegli ovog ubicu muškaraca.

I hajde da kreneno …

1. Shvati da nije do nje, već do tebe.

Kada postaneš zavistan od žene ili kada dobiješ oneitis, ti počinješ da misliš da je to zbog toga što Ona Nije Kao Ostale™ ili zbog toga što je Ona Savršena™ ili zbog toga što je Ona Hot™. Zapravo nije ni jedna od ovih stvari. Problem je u tebi, ne u njoj. Osećaj oneitisa je prouzrokovan od tvoje strane, to nije nešto što se prenosi sa nje na tebe, bar ne u bukvalnom smislu.

“Ali Ivice, ti ne razumeš. Jebao sam 30 drugih žena i ova je Stvarno Drugačija™. Ne govorim to samo jer sam neki glup AFC. Ona je stvarno drugačija.”

Pre svega, ti si u NRE. To znači da si najverovatnije pogrešio u svojoj proceni zbog toga što si u iracionalnom stanju(verovatno ugodnom). Nakon nekoliko meseci, kada NRE počinje da umire, mnogi muškarci se šokiraju kada saznaju da njihova mala princeza Nije Kao Ostale™ je u stvari Kao Ostale™, Samo Malo Bolja™.

Čak i ako je ona drugačija od ostalih, ako postaneš zavistan od nje i dobiješ oneitis prema njoj, ti počinješ da zaboravljaš dve stvari:

 • Postoje i druge žene koje su kao ona. Statistički gledano, postoje milioni žena koji su jednako dobre kao i ona i bolje.
 • Ona neće biti u tvom životu zauvek. Žene ne rade takve stvari. U modernom dobu gde mi živimo, SVE VEZE SU PRIVREMENE, a to uključuje i brak. Obavezati se na vernost ženi na duže staze je veoma opasna stvar ovih dana, i ako to uradite dok cveta NRE, oneitis i zavisnost, onda je još gore.

2. Shvati da su to samo hemikalije u tvom mozgu.

Ovde ću citirati Franka:

Zaljubiti se je organska(biološka) psihoza sa svrhom da zadrži dve osobe dovoljno dugo da zagarantuje trudnoću i da se brinu o detetu dovoljno dugo kako bi preživelo.

Kraj!

Za vas momke koji živite u Dizniju, ona nije vaša soul mate. Ona nije Ona Koju Ste Oduvek Tražili™.

Za vas gubitnike, ova devojka nije Jedina Žena Koja Će Me Jebati™.

Za sve vas igrače koji volite da švrljate, ova devojka nije Gospođica Koja Nije Kao Ostale™.

U svim slučajevima, ona je nešto što vi tražite i što će vam stvoriti privremenu biohemijsku reakciju u vašem mozgu gde postajete veoma srećni, glupi i iracionalni.

Pazi sad. Ne govorim vam da vi ne treba da uživate u novoj ženi u vašem životu. Ja prvi uživam u takvim stvarima. Ponekad dobijem NRE, ne dobijam oneitis, ali NRE da i to ponekad. Tako da slobodno možete da uživate u dobrom osećaju. Konstantno imati dobre osećaje je nešto treba da čini vaš život. Ali onog momenta kada počinjete da zavisite od žene, i kada postajete pičkica, i kada se pretvarate u betu polako, i kada prestanete da se fokusirate na druge žene, ili kada počinjete da pristajete na kompromise koje vam zahteva Gospođica Koja Nije Kao Ostale™, potrebno je da shvatite da postavljate budućnost vašeg života na rizik zbog malo hemije u vašem mozgu.

Nikad ne gubi ovo iz vida!

3. Pronađi višu svrhu u svom životu.

Stavke jedan i dva iznad su šta da radite kada oneitis i zavisnost počnu sa delovanjem. Ostatak stavki na ovoj listi, počev od ove sad, su tu da vam pomognu u sprečavanju oneitisa pre svega.

Potrebno je da pronađete nešto u vašem životu što će imati svrhu, i naravno da bude iznad uobičajenog. Ako je sve što imaš u životu da “platiš račune” ili da “završiš fakultet”, onda ćeš moj prijatelju da upadneš u duboku rupu oneitisa svaki put kad neka hot devojka počne da se jebe sa tobom. Pošto nemaš svrhu u životu a ni fokus, onda će ona da postane tvoja svrha i fokus …

Kada kažem “svrha” mislim na poziv, ne mislim na karijeru već na poziv, zahvaliti se svetu kroz dobrotvoran rad, umetnost, putovanja … Znate na šta mislim, na širu sliku. Na ŽIVOT. Pronađi nešto što će biti tvoj poziv.

4. Pronađi svoju misiju u životu

Misija je često, ali ne i uvek, izvedena od tvog životnog poziva ili svrhe. To je jedan ogroman životni cilj. Cilj veći od svih drugih ciljeva. Cilj koji možda zahteva da ceo život radiš na njemu. Tvoja misija je lična, tako da to bukvalno može biti bilo šta. To može biti bazirano na biznisu, ili fizički izgled, ili život, ili duhovno, a možda sasvim nešto drugo. Takođe može da bude kombinacija više stvari.

Tvoja misija je nešto što te uzbuđuje i diže iz kreveta ujutru. Ono što je najvažnije, tvoja misija mora da bude nešto što će trajati ceo život ili približno tome, tako da nikad ne zavisi od bilo koje druge osobe osim tebe. Tvoja misija ne može niti sme biti “da učinim svoju ženu najsrećnijom osobom na svetu”. Šta ako se razvedeš? Šta ako ona premine? Tvoja misija mora biti mnogo veća od toga. Možeš da se oslanjaš na druge ljude sve dok je to veća grupa ljudi, ne samo jedna ili dve osobe.

5. Postavi ciljeve i radi na njima.

Ovo je toliko očigledno. Svaki muškarac koji ovo čita treba da ima određene ciljeve koje je zapisao negde. Žene takođe trebaju da imaju zapisane ciljeve, ali je mnogo važnije za muškarce. Ja svaki dan radim na ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Moja poenta ovde je da muškarac treba da ima ciljeve koji su:

 • Detaljno određeni. “Stvori više novca” je primer loše definisanog cilja. “Stvori 10000 evra do kraja 2020” je prihvatljiv cilj.
 • Zapisani.
 • Pregledani povremeno. Ja moje pregledam bar jednom nedeljno. Planiram da izradim jedan ogroman plakat i da na njemu definišem svoj najveći cilj i da ga postavim na zid gde ću uvek imati pogled na njega. Naravno da nije potrebno da idete toliko u ekstremu ako ne želite, ali ako zapišete ciljeve za Novu Godinu i ne pregledate ih do sledeće Nove Godine, pa to nema nikakvu svrhu.

6. Vežbajte bar povremeno.

Primetio sam, a verovatno i vi, da ako vežbate bar 3 puta nedeljno, da postajete mnogo motivisanija osoba i osoba koja ima nezavisno razmišljanje. Ne kažem da je nemoguće da dobijete oneitis ili zavisnost od žene ako vežbate često, već to postaje teže. Nekada sam trenirao sa velikom strašću, ali sad imam probleme da sebe nateram na trening. To je jedina oblast u svom životu koju nisam kompletno savladao. Hahaha, odoh da uradim par serija sklekova, mora se od nečeg početi.

7. Nikad ne dozvoli sebi da previše vremena prođe bez seksa.

Ovo je veoma ozbiljna stavka koja utiče na mnogo muškaraca. Svaki put kada ne stavite vaš penis u ženu a da je prošlo više od mesec dana, potrebno je da zamislite kako moja pesnica završava na vašem nosu. Za muškarca, duži periodi bez seksa su ekstremno opasni.

Žene su drugačije. Žene mogu da prolaze kroz razne faze tipa “Ja mrzim muškarce” ili “Potrebno je da se fokusiram na svoju decu” ili neka druga faza, a onda da pokrenu prekidač u svojoj glavi i isključe seksualne želje u periodu od godinu ili dve, i da budu sasvim okej. Ali za nas muškarce, to je fizički nemoguće. To nije način na koji mi funkcionišemo. Naravno da možemo bez seksa, ali će nas to oštetiti kao muškarca. Gubimo muškarca u sebi sa nedostatkom seksa.

Potrebno je da imaš seks bar povremeno. Uopšte me ne zanima da li je to ljubav tvog života ili neka random žena koju više nikada nećeš videti. Ne zanima me ako je čista 10 ili je kao Godzila. Moraš da imaš seks!

I da se odmah razumemo, nemoj da krećete sa izgovorima. Nemoj slučajno da mi kažete da ste ružni, da nemate devojku, da ste oženjeni i da vaša žena ne voli seks, ili da ne može da vam se digne. Slušajte me pažljivo, prestanite sa izgovorima, pronađite gde je problem, pronađite rešenje za njega, rešite ga i imajte seks. Prosto je kao pasulj. Jebite nekoga, bilo koga, samo nemojte da budete bez seksa.

Ako budete duži vremenski period bez seksa, to je siguran put da postanete osoba koja će zavisiti od drugih žena, imati oneitis i zavisiti od ishoda. Tako da vam preporučujem da ne koračate tom stazom.

8. Bez obzira ako muvate ženu ili ako ste u dubokoj vezi, nikad, ali baš nikad se ne fokusirajte samo na jednu ženu.

Samo ovaj koncept je majka svega o čemu pišem a da je u vezi zavođenja, zabavljanja i veze. Ne fokusirati se na jednu ima direktan uticaj i na biznis i ličnu učinkovitost, ali ovde pričamo o ženama. Uvek, uvek, ali baš uvek se fokusirajte na više od jedne žene u isto vreme. Zapamtite UVEK.

Kada ste aktivni u online muvanju, uvek kontaktirajte mnogo žena. Uvek se dopisujte sa dosta žena. I uvek zagovarajte sastanke sa dosta žena.

Ako ste u stvarnom životu osoba koja voli hladno prilaženje, uvek prilazite velikom broju žena. Čak i kada imate seks sa jednom ili dve, uvek radite na novim ženama. Ne prestajte!!!

Kada se zabavljate, uvek izlazite sa što više žena. Uvek imajte seks sa više žena i koristite kondom.

Ako ste u vezi, uvek treba da viđate ili da jebete više od jedne žene. Čak i ako ste u ljubavi sa Gospođicom SAVRŠENOM. Nisam rekao da sad spavate za 5 drugih žena, dovoljno je jedna ili dve sa strane pored nje. Jebati dve je mnogo bolje nego jebati samo jednu. Ako se fokusirate samo na jednu to je već ogroman problem. Ali baš uvek!

Onog momenta ali bukvalno mislim da tog istog momenta kada krenete da fokusirate svoje zavođenje, zabavljanje, ili napor oko veze ili misli na samo jednu ženu, 50% bitke je automatski izgubljeno. Automatski postajete zavisni od žene, oneitis nastaje, ljubomora, sve vas dotiče, i podložni ste većoj drami, i brže postajete besni. Pazite sad ovo, jedini muškarci koji se baš iznerviraju kada pričaju sa mnom u vezi monogamije koja ne funkcioniše su obično muškarci koji su tek započeli monogamne veze. To ne može biti slučajnost.

Kako bi stvari bile još gore, najverovatnije ćeš početi sa kompromisima koji će uticati na tvoju sreću i na dugoročne ciljeve, što je ogromna greška za svakog muškarca.

Mnogo muškaraca će jebati dosta žena, ali onda će krenuti u monogamnu vezu i dobiće oneitis sa tom jednom ženom. NE, ne, i NE. I dalje treba da jebeš druge žene sa strane, čak i ako je to samo jedna FB. Možda ste primetili da nisam rekao da treba da volite više od jedne žene. Ljubav je uvek za tu jednu specijalnu ženu u vašem životu. Rekao sam da treba da viđate druge žene i da stalno radite na tome da imate seks sa više žena.

9. Nemoj da nasednete na naviku da su žene prosečnog izgleda.

Ovo baš često viđam da muškarci rade, i uvek se završi isto. Evo šta se dešava: Muškarac dobije solidnu količinu samopouzdanja i gejma da bi bio sposoban da izađe napolje u svet, smuva devojke, i da ima seks. Ali, većina tih devojaka su ili ružne ili prosečnog izgleda, čak i po njegovoj ličnoj definiciji. I sam priznaje da je većina tih žena koje jebe ružne, debele i slično.

Za sad nemam apsolutno problema sa tim.

ALI ONDA se pojavi neka HOT devojka. Muškarac krene u akciju i onda se stvari dešavaju. BAM, on dobija oneitis. Zašto? “Zato što je ona mnogo HOT” ili je ona “Najlepša devojka koju je ikad jebao”. Ovo je veliki rizik kada se fokusiraš mnogo na žene koje nisu HOT. Imaš seks, što je super, ali takođe stvaraš moćni vakum zavisnosti od žena koji jedva čeka da bude popunjen sa prvom slatkom devojkom na koju naletiš i koja želi da se pojebete.

Nakon što sam se vratio u gejm pre par godina nakon raskida sa devojkom, obećao sam sebi da ću imati seks sa ženama koje dobro izgledaju. Nisam želeo da imam devojku koja će biti toliko vrela da će me očarati sa svojim izgledom.

Držao sam se tog pravila skoro uvek, dešavalo se da ponekad prekršim to pravilo ali to su većinom bile žene koje su bolje izgledale ranije dok sam se viđao sa njima. Tokom vremena njihova tela su propala u odnosu na ranije. Većina je dobila po koji kilogram više. Razlog zašto sam sa njima ponovo bio je taj osećaj konekcije od ranije, ali to su retki izuzetci od pravila.

Zbog toga što imam seks sa ženama za koje ja smatram da dobro izgledaju, veoma je teško ako ne i nemoguće da se pojavi neka devojka koja je neverovatno HOT i da zbog nje izgubim svoj frejm i da dobijem zavisnost od njenog prisustva, oneitis, dramu ili sačuvaj me živote da bude monogamija. Naravno da u svom životu upoznajem dosta žena koje su kul, veoma pametne, sa manje drame, koje su dosta realnije itd. Ali ako samo gledamo izgled, ona će biti samo još jedna u nizu žena koje dobro izgledaju.

Zaključak za kraj

Imam snažan osećaj da primenjuješ jedan, dva ili možda tri koraka od nabrojanih devet. Ostatak ili ne primenjuješ ili samo polovično. Postoji još mnogo tehnika i frejmova iznad ovih devet koji mogu da vam pomognu da ne postanete zavisni od te jedne žene, ali ako radite svih 9 koraka koji su nabrojani, zavisnost i oneitis imaju male šanse da se pojave. Što se mene tiče, ja primenjujem sve korake.

 1. Preuzimam potpunu odgovornost za svoja osećanja.
 2. Uvek imam na umu da sam u pećinskom telu koje me ponekad požuruje da uradim neke glupe stvari koje će napraviti štetu po moju dugoročnu sreću.
 3. Moj život ima duboko značenje za mene.
 4. Ja imam MISIJU. U stvari imam ih više i na njima radim svaki dan i radicu još dugo na njima.
 5. Uvek funkcionišem pod veoma specifičnim, zapisanim ciljevima koje regularno proveravam. Ovo odlično funkcioniše kod mene i odavno to radim.
 6. Jedina oblast koju nisam još doveo u red. Pripremam se uskoro da krenem sa vežbanjem i sa korigovanjem ishrane.
 7. Stara vest ako čitate ovaj blog duže vreme, ali ja uvek imam seks nekoliko puta nedeljno, skoro svake nedelje, i to uvek sa više žena. Jedini izuzetak je ako odem na putovanje a nekad se i tad desi.
 8. Ovde nema nekog velikog iznenađenja, ali ja se uvek fokusiram na više žena, i kad sam u vezi i kad sam u potrazi. Ovaj blog je nastao baš zbog tih stvari.
 9. Kao što sam već rekao, fokusiram se 100% na žene koje ja lično smatram da su 8 na skali od 5 do 10, ili produžim dalje.

Naravno da vi ne treba da radite ono što ja radim, ja sam samo nabrojao primere stvari koje možete da primenite u svom životu.

GET IT DONE!

Podeli ovaj članak
 •  
 •  
 •  
Similar Posts

2 Comments

 1. druze sve je ovo lijepo. ali meni ke sumljovo to sa tolikom kolicinom sexa. nekoliko puta sedmicno sa vise zena i tako godinama. nesto mi tu smrdi… u psohi takvih ljudi, iskreno bez ljutnje… Al msm da je to neka dijagnoza… znaci savjeti su vrh, procitao sam mnogo toga o sve se slazim, treba svaki miskarac da je onakav kakav treba i da mkze lako naci djevojku doci do sexa i ostalo, jer ako nije sposoban onda je bolestan… ali ici u tu krajnkst sexati se non stop sa svim zenama i tako godinama, meni to ninasta ne lici… Brt to je isto dijagnoza koja ima svoju terapiju.

  1. Hvala na komentaru. Znas kako, ako uzmemo prosecnog muskarca u vezi, sta ti mislis da li ce biti iskren prema sebi i prema devojci i priznati da bi voleo da ima stalno seks sa drugim zenama? Da li poznajes veliki broj muskaraca koji ne bi zeleli da menjaju zene i da imaju stalno seks? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *