Zanimljiva tema danas. Izložiću neka zapažanja koja se tiču biseksualnih žena koja vam možda pomognu. U ovom članku kada napišem “biseksualna” to se odnosi na biseskualnu ženu. Biseksualni muškarci su neka druga tema i za koju ja lično nemam interesa. Bazirano na mom ličnom iskustvu, i deliću istraživanja na ovu temu, mogao bih reći da je otprilike 50% modernih žena biseksualne, bar u nekom stepenu, ali to je moja procena.Pre nego što se upustimo u ovo, napisaću definiciju biseksualne devojke.

Biseksualna: Žena koja ima želju da bude gola sa drugom ženom, da radi seksualne stvari sa njom i da uživa u tome.

Naravno da postoji stepen biseksualnosti kod žena. Postoje žene koje uživaju samo malo, žene koje obožavaju, i žene koje toliko vole da će imati vezu sa drugom ženom. Ove žene i dalje nisu lezbejke, i dalje im je potreban muškarac ako ništa bar povremeno.

Takođe možemo zauvek da se raspravljamo oko definicije i tipova biseksualnih žena, kao na primer biseksualna ili bi-znatiželjna, ili žena koja će primiti ali ne i dati, ali to ide u nedogled. Definicija za reč “biseksualna” stoji iznad.

Možda ste primetili, ali sam ubeđen u to da bar 50% žena su biseksualne, bar do nekog stepena. To apsolutno ne znači da tih 50% žena imaju seks sa drugim ženama upravo. Pročitajte ponovo definiciju ako vam nije nešto jasno. To znači da one imaju želju da to urade.

Neke imaju ali neke samo razmišljaju o tome. Zbog sredine u kojoj živimo i religije, većina žena izbegavaju biseksualno ponašanje kako bi izbegle osećaj krivice koji im nameće okolina i ostali glupi razlogi kroz socijalno programiranje.

Takođe mnogo žena prolazi kroz biseksualne faze. Nekada se poigravaju za ženama, a nekada ne. Ili ako se upuste u vezu ili brak sa tradicionalnim muškarcem koji će joj naravno zabraniti takvo ponašanje i gde one prestaju sa tim aktivnostima. Naravno to sve traje dok joj ne dosadi i dok ga ne šutne.

Ne verujem u mit gde će žena postati biseksualna nakon što proba bar jednom. Iz mog iskustva znam da će biseksualna žena uveliko znati da li je biseksualna već oko 15-16 godina ako ne i ranije. Ponavljam, nisam rekao da će one da probaju, već da to znači da bar pomišljaju i žele.

Takođe bih rekao da je oko 15% žena koje zapravo imaju seksualni čin sa drugom ženom zapravo na neki način uživalo u tome, ali samo ako su pritisnute da to urade od strane jake žene, jakog muškarca, alkohola, i nekih drugih eksternih faktora. Ove žene mogu da uživaju u seksualnom činu, ali teško će samostalno i dobrovoljno tražiti.

To nas možda ostavlja sa nekih 35% žena koje apsolutno nemaju nikakav interes da imaju seks sa drugom ženom i koje se na samu pomisao zgroze. Te žene vole samo muškarce, i to je to, nema raspravke. To ne znači da neće pomisliti da je neka druga žena atraktivna, već znači da one to nikad neće probati. Ove žene takođe mogu da urade trojku sa muškarcem i drugom ženom, ali to ne spada pod biseksualnost.

Tako da nam ostaje 50% žena da su biseksualne, bar do nekog nivoa, oko 15% mogu da budu privremeno, i 35% su hardcore straight. Čitaoci koji su iskusniji sa ženama mogu da me obaveste ako su ovi procenti slični iz njihovog iskustva ili ne.

Može da se desi da vas devojka ostavi zbog druge žene. Kada se ovo desi ona će verovatno biti ekskluzivna sa novom devojkom, koja može a ne mora biti lezbejka. Dinamika je veoma interesantna. Kada lezbejka ima vezu sa biseksualnom devojkom, često će lezbejka da joj prebacuje kako je odvratno imati seks sa muškarcem. Kao što sam već napomenuo, biseksualne devojke nisu lezbejke, tako da će ubrzo da oseti potrebu za muškim polnim organom, a u međuvremenu će i dalje da se poigrava sa ženom sa strane. Ako mene pitate, ja to čak i podržavam.

Sve ovo me dovodi do mog konačnog zaključka. Ne postoji standardni model zabavljanja sa ženama koje su biseksualne. Neke od njih će imati ozbiljnu ali privremenu, vezu sa devojkom. Neke od njih će imati devojku sa strane. Neke će povremeno da se poigraju sa drugom ženom, ali ne regularno. Neke će probati ali samo pod određenim uslovima, itd …

Koji tip žena biseksualnu ženu privlači? Iz mog iskustva mogu da kažem da je to obično tip žena koje su slične njima. Ako biseksualna žena ima velike sise, verovatno će tražiti ženu koja ima isto velike sise. Ako je niska, verovatno će tražiti nižu ženu. Ovo je veoma zanimljivo, žene obično privlače muškarci koji su sa suprotnim fizičkim izgledom. Kao primer ću navesti da ako je žena niska i mršava, obično je privlači ogroman muškarac.

Ovde možda rasa može biti izuzetak. Žene iz Azije teže ka belkinjama ili crnkinjama, dok će verovatno da izbegavaju druge Azijatkinje. Ako se desi da imaju nešto sa drugom ženom iz Azije, često će zahtevati da one budu mešavina belkinje i crnkinje.

Obrnuto je takođe istinito… Mnoge belkinje imaju fantaziju o Azijatkinjama. Latino devojke će obično da se pojebu sa belkinjama i crnkinjama, ali će i često da izbegavaju ostale latino devojke. Belkinje će naravno da pojebu druge belkinje, kao što se i očekivalo, ali belkinje takođe preferiraju seksualne partnerke drugih rasa. Za mene je ovo baš fascinantno.

Kao što sam rekao, ja ću pozdraviti i ohrabriti ženu u mom životu da ispuni svoje biseksualne želje ako ih ima. Ako mene pitate, žene u mom životu imaju dozvolu da se jebu sa drugim muškarcima ako žele a kamoli sa drugim ženama.

Tako da ako vam se desi da vam žena prebaci da ima želju za drugom ženom, što da ne. Ja ih sigurno ohrabrim. Predlažem da i vi isto učinite. Tako da sve žene koje su tamo negde i koje imaju želju da probaju sa drugom ženom, mogu da vam kažem SAMO NAPRED!

Podeli ovaj članak
  •  
  •  
  •  
Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *