Prilikom razgovara sa drugim muškarcima često se provlači ovo pitanje. Obično mi kažu kako imaju slike drugih žena na svojim profilima a onda se pojedine žene žale na to i kako ne bi trebali da tako nešto drže na svom profilu. Pitanje je da li je dobra ideja imati takve slike ili ne?

Pre nego što odgovorim na to pitanje, moraš da razmotriš još važnije pitanje , koje je mnogo važnije od prethodnog:

Da li imaš sastanke?

U slučaju da ti zagovaraš dovoljan broj sastanaka, iako imaš slike sa drugim devojkama, a u međuvremenu ti par žena prebacuje zbog tih slika, zašto bi se ti brinuo?? To je apsolutno njihov problem a ne tvoj. Jednostavno ih izbriši ili blokiraj i nastavi da imaš seks sa drugim devojkama. Moraš da zapamtiš da imaš pravilo koje se tiče hejtera, uvek ih ima 5%. Šta god da postaviš online, 5% ljudi koji čitaju će momentalno mrzeti sadržaj a i tebe. To je sasvim normalno za očekivati, i stvarno nije nikakav problem.

Nikad ne treba da se nerviraš zbog tih 5% loših ako u međuvremenu imaš 50% ili 70% ili 90% dobrih. To je veoma važan zaključak.

Kao primer ću uzeti kada šaljem poruke VMD(veoma mlade devojke), neke od tih devojaka su Tip1, i povremeno ću od njih dobijati agresivne odgovore(ali ne toliko često) tipa “Čoveče ja imam 19! Odvratan si!”. Zanimljiva stvar, obično istog dana dobijem odgovor od neke druge devojke koja ima 19, koja bolje izgleda, i koja je veoma pozitivna na moje godine i nakon toga imamo seks. Sad se zapitajte, sve dok dobijam seks, da li mislite da razmišljam o toj jednoj devojci koja je rekla da sam odvratan?

Kada su u pitanju ovakve situacije, uvek uzmite prvo u obzir kakvi su rezultati, a tek onda negativne izlive od strane žena, pogotovo kad imate posla sa kompletnim strancima na internetu. A kad je online upoznavanje u pitanju, onda morate da se suočite sa tim.

Kako bih odgovorio na generalno pitanje da li je u redi imate slike drugih žena na profilu, odgovor je:

Ako je to ono što se uklapa sa vašim životom, slobodno. Ako nije, onda nemojte!

Ja lično retko kad imam slike žena na mom profilu, ali to je zbog toga što se to ne uklapa u sastavni deo mog života. Ne samo da bi to naškodilo mom procentu kada su u pitanju odgovori, već bih morao da provedem više sastanaka sa svakom ženom kako bih promenio svoju ličnost i frejm a to bi naškodilo mom procentu kad je u pitanju seks.

To su sve negativne stvari za mene. Ali to važi za mene. Ja ima 37 godina, muškobanjast, sa par kilograma viška, i veoma fokusiran na fianansijski uspeh. Ako ste na primer zgodan muškarac koji ima 22 godine, koji obožava da izlazi i da menja lokale, da bude na svakoj žurci, slike sa ženama na vašem profilu se uklapaju sa onim što jeste i to može da vam pomogne sa procentom odgovora, brojem prvih sastanaka i seksom. Isto važi i za muškarca mojih godina koji dosta izlazi i samim tim se sve to uklapa u njegov stil života.

Osobe koje su u svetu zavođenja devojaka, možda se sećaju da su ranije postojale tehnike gde je bilo važno da imaš što više slika sa različitim devojkama i gde se vidi da se zabavljate. To je funkcionisalo, ali za muškarce koji su mlađi. Ali ako ste muškarac koji je više miran, imate 40 godina, najverovatnije da ovo nije dobra ideja za vas.

Ako želite da probate neke tehnike, mogu da vam preporučim da se slikate sa nekom hot devojkom, ali da je isečete sa slike tako da se vidi samo pola lica, i da bude dovoljno da se primeti da je hot. Ovo je mnogo bolji pristup nego da imate brdo slika sa ženama. Ponavljam, ovo opet nije nešto što bih ja uradio, ali ništa vam ne fali da probate.

Na kraju mogu da vam kažem da eksperimentišete. Uvek nešto promenite na vašem profilu, pa pišite velikoj količini žena. Zatim opet uradite neke promene i ponovite proces. Nikad ne zadržavajte profil bez promena na duže vreme, osim ako vam postojeći profil ne funkcioniše toliko dobro da stalno nalazite devojke za seks. Ja uvek menjam nešto i testiram a to isto treba i ti da uradiš.

Podeli ovaj članak
  •  
  •  
  •  
Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *