Verovatno ste čuli već ranije čuvenu rečenicu “Ti si mnogo stariji od mene”! Možda … Meni se ovo često dešava prilikom online dopisivanja a isto tako i u stvarno životu , pogotovo ako su u pitanju veoma mlade devojke u rasponu od 18 do 23 godine (VMD). Ispod ću vam napisati primer kako to obično izgleda prilikom konverzacije.

Ja: ( ovde ide moj opener )

Ona: Koliko imaš godina?

Ja: 37

Ona: Mislim da si previše stariji od mene. Ja imam 19

Ja: Bez brige. Ja se ne brinem oko toga ako se i ti ne brineš.

Ona: Samo mi je malo čudno da čovek tvojih godina piše osobi mojih godina.

Ona: ( Obicno posle minut dva posle poslednje poruke ) Vidim da imaš zanimljiv život i da dosta putuješ.

Obično posle par dana imamo seks. Inače ja sam 37 godina star.

Ovde se sad postavlja par pitanja koja vas muče. Da li je ona stvarno mislila da sam previše star za nju?

U slučaju da pomislite da dobro izgledam, pomislite ponovo. Imam po mojoj proceni sigurno 15 kg viška. Ako mislite da sam bogat, razočaraću vas ali nisam. Iako dosta radim na tome da u narednih par godina steknem potpunu finansijku slobodu. Pisaću o tome u nekom narednom periodu. Ono što morate da shvatite da u proseku posaljem nekoliko desetina poruka ženama njenih godina kako bih dobio odgovor, i većina tih konverzacija ne vodi nigde.

Ovaj put ću pokriti jedan od najvećih problema na koji mi stariji muškarci nailazimo kada su u pitanju VMD, kako online tako i u stvarnom životu, a to je čuvena prepreka “Previše si stariji od mene.”.

Sama tema je toliko velika da je nije moguće pokriti u jednom članku. Potrebno je ispisati celu knjigu o tome. Tako da ću pokriti samo par stvari.

Kao što sam i govorio ranije, VMD spadaju u tri kategorije:

 • Tip 1 VMD su devojke koje se zgrožavaju na samu pomisao da imaju seks sa starijim muškarcem.
 • Tip 2 VMD su devojke koje mnogo privlače stariji muškarci. Samo da uzmemo u obzir da ti stariji muškarci nisu neki bolesnici.
 • Tip 3 VMD su devojke koje ne zanimaju godine i kojima to ne predstavlja problem.

Verovatno vam je sad jasno na osnovu ove podele da kao stariji muškarac, apsolutno morate ignorisati Tip 1. Ako pokušate da jebete Tip 1 VMD kao stariji muškarac, moram vas razočarati ali to je apsolutno gubljenje vremena. To se neće desiti, prosto nemate šanse.

Tip 2 VMD ide u vašu korist. Ovaj tip devojaka će vam odgovoriti ali uvek pažljivo. Sve dok imate samopouzdanje, da ste nežni i da niste neki čudak, imaćete seks sa ovim devojkama. Ja to stalno radim i mnogo godina unazad.

Tip 3 je takođe vaša meta, samo što su teže od Tip 2 VMD. Možda ih ne zanima to što ste 20 godina stariji od nje, ali u stvarnosti je i dalje to prepreka za njenu komfor zonu i one razumeju da je zabavljanje sa muškarcem njihovih godina mnogo jednostavnije. Ako ste bar 10 godina stariji od nje, Tip 3 je moguć za seks, ali to zahteva da budete u vašem gejmu maksimalno.

Cilj svega ovoga je da prepoznate koji je tip mlade devojke u što kraćem vremenskom periodu. Postoje mnogi načini da prepoznate, ali jedan od najboljih načina za prepoznavanje je njena početna reakcija. Da li je ta reakcija pozitivna, nevoljna ili negativna, to je ono što morate da zapazite.

Za sve svoje godine sam se susretao sa raznim odgovorima, među njima dosta devojaka koje su Tip 1, ali samo mali procenat odgovora je bio agresivan. Ispod ću vam napisati neke primere.

Tip 1 = Očigledna negativna reakcija

Ako je njena početna reakcija neprijateljska ili fina ali očigledno negativna, ona je Tip 1. Primer kako bi to izgledalo:

 • Izgledaš kao super lik ali bi se pre viđala sa nekim svojih godina. Želim ti sreću u daljoj potrazi.
 • Da li si ti normalan? Shvataš li da si 20 godina stariji od mene! Odvratno!

Ako pogledate oba primera iznad, biće vam jasno da je ona očigledno Tip 1. Ovde ja odmah izbrišite iz glave i pređite na sledeću devojku. Ne dozvolite sebi da trošite svoje vreme na osobu koja nikad neće imati seks sa vama.

Tip 2 = Pozitivna reakcija

Ako je njen odgovor pozitivan, pa čak i pažljiv, ona je Tip 2. Ne moram da vam navodim primere šta je pozitivan odgovor, valjda toliko možete da shvatite. Ako je angažovana u konverzaciji iako očigledno zna da ste 20 godina stariji od nje, to je to, GAME ON.

Ako moj online profil očigledno pokazuje koliko imam godina, a ona ima 18 ili 19 i pozitivno reaguje na moje poruke, onda odlično znam da je moje godine ne zanimaju. To znači da je Tip 2 i sve što je potrebno u tom momentu je prevazilaženje svih ostalih prepreka koje nailazim kod žena. Neke od tih prepreka su loše organizovanje kod žena, nelogičnost, ostali muškarci sa kojima se možda jebe …

Tip 3 = Nevoljna reakcija

Ako je njen odgovor nevoljan, sa nekim vidom otpora, ona je Tip 3. Može se reći da je zainteresovana za vas ali vidi godine kao veliku prepreku i to je nešto što je van domena njenog iskustva. Ti si dosta stariji od mene je najlakša prepreka koju može da vam zada. Konverzacija na početku članka je tipičan primer za Tip 3. Neki od primera izgledaju ovako:

 • Hmm…zašto pišeš devojci koja je mlada kao ja?
 • Da li ti nisi malo stariji za mene?
 • Haha, pa ti imaš godina kao moj otac.
 • Ti si 20 godina stariji od mene, ali opet mislim da je to OK.

Možda ste primetila da ona nigde ne spominje da ste odvratni i da treba da prestanete da joj pišete. Ona uopšte nije negativna, već je samo nevoljna, a u tom slučaju mi možemo nešto da uradimo. Ako pogledate kroz svoje iskustvo, shvatićete da nailazite na nevoljne žene koje su približnih godina kao i vi. Treba da shvatite da je to samo deo gejma i da to nije velika stvar.

Ono što zapravo treba da uradite je sledeće:

 • Nemoj da postaneš agresivan i da joj odgovaraš kao da si ljut.
 • Nemoj da počinješ sa onim glupim forama tipa “Što sam stariji bolji sam, kao vino” ili “Stariji muškarci znaju kako da postupaju sa damama” ili slično.
 • Jasno joj dajte do znanja da vi mislite da to uopšte nije problem ako ste stariji 20 godina od nje.
 • Prikažite da ne zavisite od ishoda. Čak ako je potrebno da to lažirate u tom momentu.

Naravno, moramo da uzmemo u obzir da svaki put kada radimo generalizovanje ljudskog ponašanja, uvek postoje izuzetci na ova pravila. Može da se desi da dobijete pozitivan odgovor od Tip 1 VMD ili Tip 3, ali to je ipak retkost. Kao i uvek, ja govorim veći deo vremena o većini ljudi.

Ako ste zapazili u primeru na početku, nisam se uspaničio, nisam pokušavao da se opravdam niti sam postao ljut. Jedino što sam dao do znanja da ja mislim da to nije neki problem. Da li je to problem?? NIJE! Sve dok je u pitanju devojka koja ima 18 godina ili više, mi smo zakonski čisti. Ova razlika u godinama je samo gomila gluposti koja je produkt socijalnog programiranja i ne znači apsolutno ništa.

Prva stvar koju treba da uradiš je da se smiris i da prestaneš da shvataš ovo kao da je to neka važna stvar ili nemoguća misija. Ako imaš 45 godina i želiš da jebeš devojku od 18 godina, niko te ne sprečava. Idi ka tome ali pre toga budi siguran da ima 18 godina. Druga stvar, pokaži joj da nisi uopšte zabrinut zbog razlike u godinama i da to nije važna stvar. ZATO ŠTO I NIJE !

Ono što mogu sigurno da vam kažem je da kada ste u vezi sa ženom, imala ona 18 ili 21 ili 28 ili 29, nema neke velike razlike. Naravno da postoje razlike u godinama kod žena , ali sveobuhvatno iskustvo u vezi je skoro isto. Imate dobre stvari kao sto su seks, zabava, pozitivna energija itd…, a imate i loše stvari kao što su drama, zahtevi, ljubomora, Diznijeve bajke itd…

Onog momenta kad sredite vaše razmišljanje, Tip 3 i Tip 2 postaju mnogo lakše.

Podeli ovaj članak
 •  
 •  
 •  
Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *