Prolazeći često pored trafike obično bacim pogled na naslove u novinama. I poznavajući situaciju u našoj državi uvek prevrnem očima kada pogledam naslove gde muškarci govore svojim ženama “Nemoj da me ostaviš!“. Zahvaljujući takvim naslovima, zavođenje i veze(brakovi) gube svoje značenje.

Verovali ili ne, mnogo se krije iza tih reči: Nemoj da me ostavis!.

Ako vam misli idu u pravcu gde vi ne želite da vas ostavi, istog momenta se dešava nešto što ne ide u vašu korist. Vi u stvari uništavate ono zbog čega joj ste se i svideli na prvom mestu i ono što kod nje stvara privlačnost prema vama. Nema veze ako ste je tek upoznali, ili ako ste na prvom sastanku, ili nakon seksa, ili nakon viđanja koje traje mesecima, ili pak dugogodišnjim brakom, ali onog momenta kada dobijete ove destruktivne misli, to znači kraj, kraj igre, izgubio si. Ono što ćeš dobiti je proces koji polako traje, gde upadaš u sve veću dramu i bol sve dok se veza ne završi, najverovatnije tako što će ona tebe ostaviti dok ti plačeš kao neka pičkica.

Ovo je ogroman problem sa muškarcima. Počinju da se ponašaju teritorijalno i ljubomorno, a onda se završava tako što osećaju ogromnu potrebu za drugom osobom. Ovo ne važi samo za AFC , već i za samouverene i čvrste momke koji su inače Alfe. To je najveći pad kod muškaraca i koji ih razbija vekovima unazad, i što je najgore, muškarci to i dalje čine. Neko bi pomislio da bi do sad naučili da to nije pravilno.

Većina muškaraca su isti, ili pak vremenom postaju takvi, to uključuje i muškarce koji imaju dobar gejm i dosta seksa i koji bi trebali da znaju za bolje.

Ovde ću ispisati par stvari koje je veoma važno da razumete:

 • To što ste otišli na sastanak nekoliko puta sa devojkom ne treba da znači da počnete sa panikom na samu pomisao da ima drugog ili da se jebe sa drugim.
 • To što ste imali seks sa ženom nekoliko puta ne treba da znači da počnete sa panikom na samu pomisao da ima drugog ili da se jebe sa drugim.
 • To što se zabavljate sa ženom nekoliko meseci ne treba da znači da vi automatski posedujete nju ili ste zaduženi za organizovanje njenog socijalnog i seksualnog života. Koliko se sećam ropstvo je ilegalno. Ona ne pripada vama. Ona pripada sebi kao što i vi pripadate sebi. Ako stvarno mislite da se jebe sa drugim, umuknite i počnite da nosite kondom dok imate seks sa njom. Ako je to za vas prevelika muka, onda je lepo otkačite i pronađite neku drugu. Koliko ja vidim ovo nije neka nuklearna fizika pa da ne razumete.
 • To što si zaljubljen u neku devojku koja Nije Kao Sve Ostale™ ne treba da znači da upadaš u stanje panike ako ti zapreti da će te ostaviti ili da će imati seks sa nekim drugim muškarcem.
 • Nikad ne bi trebali da se plašite da će vas žena ostaviti, čak i ako ste u ljubavi sa njom, a pogotovo ako imate izlive drame regularno. Još ako ste u monogamnoj vezi i duže od tri meseca, onda znam da je drama prisutna.
 • Žena će uvek osećati privlačnost prema vama ako oseti da vas zabole za to ako vas ostavi. Ali uvek. Naravno, i dalje može da se naljuti na vas. Čak može i da raskine sa vama. Ali nikada neće izgubiti privlačnost ka vama.

Sama veza je mnogo bolja ako žena nikada ne izgubi privlačnost prema svom muškarcu. Plus, muškarac ima više slobode u vezi i to mu dozvoljava da ima vezu pod njegovim uslovima.

Samo saznanje da ne želiš da te napusti će dovesti do opadanje privlačnosti kod nje. Naravno da možeš i dalje da joj se sviđaš, a ako imaš sreće može da se desi da te i dalje voli. Ali ona više neće osećati privlačnost ka tebi. Zapitajte se koliko je žena koje varaju svoje muževe iako ih vole? Zapravo mogu da vam kaže da je ogroman procenat. Takođe opadanje privlačnosti će prouzrokovati mnogo više drame sa njene strane. Imaće sve više i više zahteva, i to baš sa učestalim intezitetom. Takođe će uvesti mnogo više pravila u vezi. Osim ako ste jedna mala pičkica koja ne sme da se suprostavi i koja zavisi od svoje mamice, sve ove stvari su estremno loše.

A da, sad većina vas misli kako je sve to lako reći ali nije lako uraditi. I da vam kažem iskreno da ste donekle i u pravu. U nekom od budućih članaka ću pisati kako da ne dobijete oneitis prema toj devojci za koju smatrate da Nije Kao Sve Ostale™.

Trenutno pokušavam da vas probudim iz vaših muških bajki i da vam pomognem da shvatite da ako niste oprezni i ako ne obraćate pažnju, a svi znamo da većina muškaraca nije oprezna i ne obraća pažnju, da je prirodni tok da muškarac počne osećati preveliku potrebu ka devojci ili ženi, a to je ono upravo što ne treba da radite, bez obzira koliko ste ozbiljno sa njom.

Verujte mi, možete da volite ženu a da ne budete pičkica koja zavisi od nje. Apsolutno možete emocionalno da se posvetite ženi bez straha da vas može ostaviti ako je iznervirate. Ja sam bio više puta u ljubavi, i svaki put kada je postajao strah to se katastrofalno završavalo. Ali to se sve okrenulo onog momenta kada sam shvatio i naučio. Mogu da vam obećam da je mnogo bolje ako ste u ljubavi a ne pratite njena naređenja kao poslušan pas, ili da trpite svu tu dramu jer ste uplašeni na smrt da će vas ostaviti.

Svaki put:

 • Kada sam na prvom sastanku i žena počne sa pričom šta sve očekuje od mene ako misli da se zabavljamo …
 • Kada vidim muškarca kako moli svu devojku ili ženu koja je puna drame da ga ne ostavi …
 • Kada vidim kako muškarci kupuju skupocene poklone, plaćaju skupocene večere ili skupocena putovanja, kako bi jebali …
 • Kada čujem muškarca kako preko telefona govori kako mu je žao i da se to više neće ponoviti i da želi još jednu šansu…

… ono o čemu mislim u tom momentu je “Ako bi muškarci prestali da trpe to sranje, žene se ne bi ponašale tako.”

Naravno da postoje žene koje su “kučke”, ali žene se ne bi ponašale tako kada bi muškarci prestali da se ponašaju kao pičkice veći deo vremena.

Podeli ovaj članak
 •  
 •  
 •  
Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *