Pitanje koje se ponavlja i ponavlja… Mnogi muškarci ostaju u čudu, šta bi? Gde je nestala? Prvo da razjasnimo neke stvari. To što je ona prekinula kontakt sa vama a sve je super išlo, ne znači da joj se ne sviđate. Zapravo to znači da je tamo već u opticaju neki drugi muškarac. Šta? Začudilo vas to? Ali ona se dopisivala sa mnom po ceo dan i noć, često čujem ovaj odgovor. Jedan od najboljih saveta koje mogu da vam dam kada je online upoznavanje u pitanju je taj da veoma brzo predložite viđanje, posle 3 ili 4 poruke tokom početne konverzacije. Nakon toga veoma brzo je prebacite na Viber ili WhatsApp, mada može da prođe i Instagram ili Facebook. Ipak je ženama postalo isto ako se dopisuju na Viberu ili Instagramu. Znamo i sami koliko su ljudi opsednuti socijalnim medijima.

Šta je zapravo veliki problem u svemu ovome? Problem je što se većina muškaraca opire i samoj ideji da posle par poruka predlože viđanje, jer u sebi imaju strah da će to oterati ženu veoma brzo. Nekolicina prihvati savet, i zaista naleti na par žena koje iznenada prekinu svaki vid komunikacije i nestanu sa lica zemlje istog momenta kada im predlože da se vide. E tad počinju da se javljaju misli kako to nije dobro i kako to ne treba da rade više. U tom momentu oni govore sebe da ne treba da preplaše devojke na taj način i da je bolje da samo nastave sa dopisivanjem nego da brzo pokušaju sa zagovaranjem sastanka.

Evo je ogromna greška, jer žena koja je prekinula komunikaciju na ovaj način čim ste spomenuli viđanje je ista ta žena koja bi isto to uradila ako to pokušate nakon par dana ili nedelja. Doduše verovatno bi to uradila malo suptilnije.

Hajde da razjasnimo jednu stvar. Ja koristim online gejm stalno, i zahvaljujuci tome dobijam seks veoma često. Proces je veoma lak, veoma brz i žene su veoma dobre. Takođe imam i mnogo žena koje totalno nestanu čim spomenem viđanje. To je sasvim normalna stvar i treba da očekuješ to. Jedina razlika između mene i tebe je ta što kada se tebi desi, ti odmah pomisliš – “Jebote! Šta se ovo dogodilo? Neee, izgledala je baš dobro!” a ja pomislim “Odlično! Hvala joj jer nije potrošila moje dragoceno vreme!”

Neke žene na sajtovima za upoznavanje traže seks, neke dečka a neke muža. To su moje potencijalne mete. Ali realnost je da većina nije tu zbog tih razloga. Možemo ih razvrstati u 4 kategorije.

 • Žene koje zapravo nisu slobodne. Jedan procenat žena na ovim sajtovima zapravo imaju dečka i verovatno su u tom momentu veoma ljute na njega. Ono što se zapravo dešava je to da je imala veliku svađu ili neki drugi problem sa dečkom. Zatim ona “raskida” sa njim, ali samo u svojoj glavi. Dok je u tom silnom besu, ona će da mu se osveti tako što će otići na neki od sajtova za upoznavanje, napraviti svoj profil, postaviti najbolje slike što ima, i započeti komunikaciju sa momcima koji se već nalaze tu.

  Ali to nije zbog toga što ona želi da se pojebe sa nekim od tih momaka, već je razlog njen bes. Bes zbog njenog dečka! A da, može da se desi da fantazira kako ima seks sa nekim drugim muškarcem, ali to se zapravo neće desiti. To nije razlog zašto se ona nalazi na tom sajtu. Dok se tu nalazi, muškarci je zasipaju sa pažnjom, ona flertuje sa njima, ali ih takođe odjebe ako neko predloži upoznavanje. I tako posle nekog vremena, obično nedelju dana ili približno, ona se ponovo miri sa svojim dečkom kako bi nastavili sa svom dramom koja je tipična za monogamne veze.

  Online možete pronaći na tone ovakvih žena. Ja sam lično naišao na veliki broj ovih žena. Čak sam i imao seks sa nekima od njih nakon što su ostavile svog dečka, ovaj put stvarno. Takođe to može da traje mesecima, ali to je tema za neki drugi članak. Tako da sledeći put kada predložiš viđanje a ona iznenada nestane, to nije tvoja greška. Ti nisi ništa loše uradio. I tako nikad nisi ni imao šanse sa njom, bez obzira šta god da si pokušao, jer ona nije slobodna u tom momentu.

  Ono što si ti zapravo uradio je da si sačuvao sebe od izgubljenog vremena i nevolje tako što si veoma brzo saznao njene namere, tako da možeš da se fokusiraš na ostale žene koje nemaju dečka.

 • Žene koje traže validaciju. Značajan procenat žena online zapravo nema nikakvu želju da ima seks sa bilo kim, bar u tom momentu u njenom životu, kakav god razlog bio za to. Ono što one zapravo žele je da imaju na stotine muškaraca koji su online i koji bukvalno ljube zemlju po kojoj ona hoda, da su fini prema njima, da pokazuju interest prema njima i da im govore koliko dobro izgledaju. Verovali ili ne, čak i debele devojke dobijaju zilion poruka od strane AFC koji im se uvlače u dupe, i verujte mi na ovo, ali žene već znaju sve to. Ne samo što znaju već i obožavaju to!

  Ali da se sretnu sa muškarcem u stvarnom svetu? A neee, zapravo to se neće dogoditi! To nije razlog zbog čega su one tu. Ako muškarac predloži viđanje, BAM, one su nestale. Samo će se prebaciti na sledeceg muškarca iz liste koji će im ljubiti dupe, a to je veoma lako, pošto ih je na stotine koji to rade.

 • Perfekcionisti sa previše pravila u vezi. Takođe je mnogo žena online zapravo slobodno, i one stvarno traže muškarca sa kojim će se videti u stvarnom životu, ali samo pod uslovom ako je sve savršeno u svakom smislu.

  To ide do te mere da svaka njegova slika mora da bude savršena, sve do noktiju, obrva, rukava na jakni, i da se slaže sa svakom rečenicom koju je napisao na svom profilu. Takođe mora da je pozove da se upoznaju na pravi način (samo još kad bi znali šta je to?) , i da to bude dan i vreme kada njoj odgovara, da predloži mesto za sastanak koji je baš u njenim mislima. Da ne zaboravim da horoskop za taj dan bude pozitivan i da je raspoložena taj dan, i da se njen šef na poslu nije nekim slučajem izderao na nju, i da mačka slučajno nije taj dan ispišala pod, i da se Mlečni put podudara sa Andromedom, da se Jupiter i Mars nalaze u povoljnom položaju, e tad će pristati na SASTANAK!

  Sve osim toga i dobićeš NE. Samo će te zaobići i nastaviti da dobija pažnju od nekog napaljenog AFC.

 • Psihopate. Ovde moram da se zasmejem odmah na početku, prosto neke žene su jebeno nenormalne. Ne postoji drugi muškarac u njenom životu, zapravo želi da se vidi sa vama, sve ide kako treba, i samo odjednom, NESTALA. E sad, neke od ovih žena su zapravo zavisnice od droge, alkohola, čudne prirode, ili ekstremne kraljice drame, podložne haosu na bilo koju promenu u svom životu. Mali procenat ovih žena zapravo ima neki stvaran problem, ali su to obično čudne žene.

A sad ovo je pravi problem sa svim ovim ženama. Žene iz ove 4 kategorije će odgovoriti na vaše poruke i ponašaće se kao da su zainteresovane za viđanje u stvarnom svetu. Na početku komunikacije sa ovim ženama, ne postoji razlika koja bi ih odvojila od žena koje su zapravo zainteresovane za viđanje.

I to je jedan od mnogih razloga zašto treba veoma brzo predložiti viđanje. Ako to ne uradite, žene iz ovih kategorija će vam oduzeti mnogo dragocenog vremena, napraviće vas besnim, i može da se desi da batalite online gejm. Mnogi su odustali zbog ovih razloga, ne zbog toga što online gejm ne funkcioniše, već zbog toga što su oni to radili pogrešno.

Zapamtite zlatno pravilo online upoznavanja:

 • Ni jedna žena nije stvarna sve dok ne zakažeš sastanak sa njom!

Tvoj posao je da je napraviš “stvarnom” što pre. Ili nastavite.

Podeli ovaj članak
 •  
 •  
 •  
Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *