Muškarci uvek pričaju o svojim devojkama i ženama, čak mislim da više pričaju o ženama koje mu ne daju koliko bi on želeo. Muškarci obožavaju da kukaju o tome kako su otišli na sastanak sa devojkom i koja im nije dozvolila seks ma koliko se oni trudili da uspeju.

Jedna od popularnih tema među muškarcima je ona u kojoj oni nisu uspeli da imaju seks sa ženom

Danas ćemo govoriti o suprotnoj vrsti devojaka. To je devojka koja ima visoki seksualni nagon i kojoj nikad nije dosta seksa sa tobom ali i seksa sa drugim muškarcima.

Osobe koje se nalaze u krugovima koji se bave zavođenjem nazivaju ove žene “nakaze”. Ostatak sveta ih naziva “drolje”. Lično ne volim te nazive. Mnoge žene sa visokim seksualnim nagonom nisu uopste nakaze, a drolja implicira da će ona pojebati svakog muškarca, a moje iskustvo mi govori da su te drolje(kako ih svet naziva) izbirljive kad su u pitanju muškarci kao i sve ostale žene. Kod njih je samo to što one nemaju taj problem da se pojebu sa većim brojem muškaraca za kratko vreme.

Bez obzira na sve, zbog jednostavnosti nazvaću ove žene “freaks”, bar privremeno. U narednom tekstu ću objasniti neke stvari koje su vezane za njih.

 • Freaks nisu loše. Samo vaše očekivanje ih pravi takvim. Ovo je veoma zanimljivo. Problem broj jedan sa freaks je što je problem stvoren direktno od strane muškaraca a ne žena. Da li želite da znate zbog čega je to? Razlog je veoma jednostavan:

  Očekujete monogamiju od njih!

  Ako jednostavno razvijete vašu snagu da ne dobijete oneitis za freaks i da ne postanete ljubomorni kada ona ode i ima seks sa drugim muškarcima ili kada se muva sa drugim, iste te žene mogu da postanu jedna od najboljih stvari na svetu i takođe mogu da postanu izvor ogromne sreće za tebe kao muškarca. I naravno ovde moraš da budeš oprezan, više o tome u nastavku.

  Odavno posmatram kako veliki broj pametnih muškaraca ulazi u monogamnu vezu sa ovim tipom devojaka i posle se čude zašto su prevareni. Prosto je neverovatno a ujedno i depresivno koliko broj muškaraca zapravo ovo uradi. Oni imaju pretpostavku ako su razvili osećanja za nju, da će se ona automatski transformisati u monogamnu, sa dobrim ponašanjem devojku.

  Ovo je pravilo broj jedan sa ovim tipom devojaka. Imaj seks sa njima koliko god poželiš, one su fantastične u krevetu. Zabavljaj se sa njima ako moraš, ali nikad apsolutno nikad ne očekuj monogamiju od njih ili pravilno socijalno ponašanje. To nije ono što one jesu. Prihvati to što jesu ako ti odgovara.

 • Koristi kondom sa njom, bez obzira šta kaže, bez obzira kako se ponaša. Uvek nosite kondom tokom vaših seksualnih avantura, ali sa ovim tipom žena, morate da imate jasno zacrtanu komandu da je kondom sa njima obavezan. Imajte seks sa njima koliko god poželite, ali UVEK nosite kondom.

  – Ne zanima me ako je znate godinama( to nije važno )
  – Ne zanima me ako je udata(verovatno ima seks sa drugim muškarcima)
  – Ne zanima me ako kaže da ne može da ostane trudna(verovatno laže)
  – Ne zanima me ako kaže da se uredno testira na polne bolesti(verovatno laže)
  – Ne zanima me ako kaže da nije mesecima imala seks sa drugim muškarcem(verovatno laže)

  Znam da je očajan osećaj koristiti kondom. Mrzim ih isto koliko i vi. Desiće se da naletite na super hot mladu devojku koja je u ovoj kategoriji, i gde ćete prosto želeti da je osetite bez kondoma. Ne dozvolite sebi da upadnete u tu zamku. Nosite kondom!

Svaki muškarac treba da ima 2 do 3 ovakve devojke u rotaciji. Zapravo to su predivne devojke. Nabrojaću vam neke od razloga zašto je to tako:

 • Imaćete seks sa njima zauvek.

  Jednom kada ih pojebete, i očigledno ne osuđujete njihovo ponašanje, freaks će vam pružati seks dugo vremena, i dok imaju dečka i dok su u braku, do kraja života, i bukvalno tako mislim. Svaki drugi muškarac će im pružati dramu, predavanja, zahteve i razne argumente koji se tiču njihovog seksualnog života. Druge žene će ih gledati sa visine.

  Ali ako provedete vreme sa njima bez osuđivanja, bićete najpoželjniji, najsigurniji muškarac kojeg ona zna. Ja ih imam nekoliko i pojedine se vraćaju i posle više godina. I očekujem da će se to nastaviti i u budućnosti.

 • Obično su mnogo dobre ribe.

  Freaks su obično mnogo bolje fizičkim izgledom od prosečne devojke. Veoma je teško da budeš freaks ako je debela ili ružna, tako da one teže da budu mnogo bolje fizički.

 • One nemaju nikakve primedbe na vaše ponašanje.

  Sve dok ne pokušate da im nametnete monogamnu vezu, freaks će obično imati isto razumevanje i za vas. Njih baš i ne zanima da li jebete druge žene, da li imate devojku ili ženu, ili da li volite neku drugu. Ovo je jedna velika prednost koje one imaju u odnosu na druge tipove devojaka, kao na primer dobre devojke ili sponzoruše, koje će biti veoma besne ako odete i zabavite se sa drugim ženama. Freaks su jedne od najlakših žena za održavanje.

 • Mlađe freaks više vole starije muškarce.

  Većina mlađih freaks su Tip 2 VMD (pogledaj rečnik ako ne znaš šta to znači). Imale su dovoljno iskustva sa muškarcima svih starosnih grupa kako bi shvatile kako im mlađi muškarci daju više drame i glavobolje. Ako si stariji muškarac koji traži mlađe devojke onda bi trebao da ubaciš u svoj život ovaj tip žene.

 • One su odlične u seksu.

  Za ovo nisu potrebne reči. Najbolji seksualni odnosi u mom životu sa ovim tipom žena. One odlično znaju šta rae i šta muškarac želi, i one to rade.

Nadam se da ste čitajući ovaj članak došli do toga da malo bolje razumete ovaj tip devojaka i da su one vredne utrošenog vremena. Ponavljam da mi se ne svidja izraz nakaza a ni drolja, već sam koristio ovaj termin radi lakšeg razumevanja.

Podeli ovaj članak
 •  
 •  
 •  
Similar Posts

4 Comments

 1. Haha, imam druga koji je ozenio jednu od tih. I nije me zacudilo sto je svadja svaki dan i sto ga ona vara a on je postao alkoholicar.

  1. Drug ti je beta, dozvolio je sebi da zbog zene postane alkoholicar. Takodje sta je ocekivao? Da mu zena bude verna? Njegova zelja vodi ka ogromnoj kolicini drame, ona ga vara jer je to ono sto ona jeste, a on pokusava na silu da je promeni. Veoma lako moze da dodje i do nasilja u porodici, jer njegov ego i njegova slabost u kombinaciji sa alkoholom mogu da prouzrokuju odredjene akcije koje vode ka ne bas prijatnim stvarima.

 2. Pa, “freaks” ti i nisu neko moderno otkriće…ima toga oduvijek…zar ne? Frojd je postavio psihoanalizu kao terapijsku metodu na suprotnostima “freaks” (seksualno frustriranim ženama), ono crno-bijela stvar. Čitajući tvoje članke, naravno, moram reći, imaju i smisla, imaju i istine…ali, kao i svaka teorija koja pretenduje da iznese “konačnu i jedinu” istinu, imaju i nedostataka i treba ih uzeti sa rezervom. Taj njihov nedostatak je čist biologizam-da, čovjek/žena jest dvonožna životinja, sisar, ali (uvijek ono lijepo “ali”) i mnogo više od toga da bi ga/ju sveo na puki biologizam. Nisam pročitao sav sadržaj sajta, ali baš me zanima kako ti vidiš intelektualke, kako ti se uklapaju u teoriju? Imam u vidu žene s kojima ti je psihološki zanimljivo…nije dosadno jer te mentalno zabavljaju (da, sa ženom se možeš zabavljati i van seksualnog polja). Možda među vama uopšte nema seksualne tenzije. Možda je i ima (čak jednostrane), ali da jednostavno ne dominira. Pazi, ne govorim o fizički neatraktivnim ženama, koje su po difoltu neprivlačne! I još nešto, žene padaju i oduševljavaju se sitnicama, mnogo više od muškog pola, i to bismo uvijek trebali imati u vidu, tek uzgred da kažem!

  1. Pre svega hvala na konstruktivnom odgovoru. Doduse odgovor dosta kasni, ipak sam imao mnogo obaveza i ne mogu da se fokusiram toliko na blog jer od njega nemam zaradu niti sam zeleo da zaradjujem. Ja prvi za nesto vise trazim uvek u zeni da je pametna. Naravno izgled mi je bitan, ipak vecina muskaraca to gleda. Devojka koja lepo izgleda i koja je jos veoma pametna, to je za mene bas sexy i privlacno. Neko ne voli to, neko da. Svako preferira nesto drugo. Neko velike grudi, neko dobru guzu i slicno … Naravno da se odusevljavaju sitnicama, ipak se one baziraju na emotivno stanje. Ako izazoves u njoj pozitivne emocije, gde ce ona lepo da se oseca, velike su sanse da ce i stvoriti emocije prema tebi i da ce verovatno sve vise razmisljati o tebi. I naravno da mozes da se zabavljas van seksualnog polja, ali ako ti se svidja ne treba da je rangiras kao da nije zena i da je ona posebni vanzemaljac. I dalje moras da se drzis nekih pravila i da sto pre dodjes bar do dva seksa sa njom kako bi te sto pre dodala u materijal za decka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *