Moraš da shvatiš da ti nisi jedini muškarac koji želi da joj se uvuče u gaćice. Mnogi muškarci pored tebe takođe pokušavaju isto što i ti. Čak i ako je ona srednjeg fizičkog izgleda.

Pa ko je onda tvoja prava konkurencija? Ko?

Mogu da vam tačno kažem ko je ali to nije moja konkurencija.

Čudaci, gubitnici, drski, oholi muškarci. Moguće je da ih je oko 15% tamo negde, vrebaju i pokušavaju. Nema šanse da je to moja konkurencija, mada pokušavaju.

Tipični preko potrebni AFC/ beta / provajder muškarac. To je otprilike 65-70% muškaraca. Nema šanse da su ti muškarci moja konkurencija. Da, dešava se da me žene sa kojima se viđam privremeno LSNFTE zbog ovih muškaraca. To se ponekad desi, ali isto tako mi se vraćaju, ne njima već meni. Znam da većina vas isto ovo radi.

Provajderi koji imaju mnogo novca i koji bacaju dosta novca na žene. Recimo oko 8-10% muškaraca. Takođe povremeno izgubim žene zbog ovih muškaraca. Njih ipak smatram kao malu konkurenciju, pogotovo što će opet biti sa mnom nakon što šutne G. Troškadžiju jer je postao previše ljubomoran i opsesivan. Ovo je inače veoma zastupljeno kod muškaraca koji troše mnogo novca na žene kako bi ih zadobili ili zadržali.

Posesivni Alfa. Ima ih oko 5%. Oni su u istoj kategoriji kao muškarci koji imaju mnogo novca i bacaju taj novac na žene. Povremeno izgubim žene zbog njih, ali često i dođu nazad kada se umore od njihovih lekcija i pravila.

Alfe. Od 3-5% muškaraca. E ovi muškarci su moja konkurencija. Ali! Uvek postoji ovo čuveno ali! Ne samo da su retki u današnjem modernom vremenu, već su Alfe i osobe koje žive život punim plućima i često nisu u modu gde traže žene. Obično su zauzeti svojom misijom, putovanjima, i najverovatnije već imaju dovoljno žena, tako da su isključili potragu za novim ženama. Tu već uveliko pronalazim sebe. Tako da je toliko mali procenat aktivnih Alfi koji su mi konkurencija, da čak i ne obraćam pažnju na to.

Zaključak je da što si viši na listi iznad, više konkurencije imaš. AFC muškarci ne shvataju da je jedan od glavnih razloga zašto im je toliko teško da dođu do seksa taj što se direktno takmiče sa približno 80% muške populacije. Ako realno sagledamo situaciju, šanse su protiv njih.

Sa druge strane, što si niže na listi iznad, manje konkurencije imaš i mnogo je lakše da dođeš do seksa. Neki od vas su sigurno imali situacije gde ste dolazili do seksa sa ženom veoma brzo, i to bez potrošenog dinara, a svi ostali AFC muškarci koje ona zna su zapanjeni sa tim šta ste uradili. Ovo posebno važi za muškarce koji su bolji izgledom od tebe i koji troše više novca na žene od tebe. Može se reći da je uobičajeno da ovi muškarci izgube i po nekoliko meseci svog vremena pokušavajući da dođu do cilja bez uspeha.

Onog momenta kada tvoje znanje, rezultat i nezavisnost od ishoda dođu do visokog nivoa, konkurencija postaje nebitna.

Podeli ovaj članak
 •  
 •  
 •  
Similar Posts

7 Comments

 1. Ovo je ziva istina! U svom zivotu sam previse novca potrosio na zene a one su opet nekom magijom zavrsavale kod bivsih.

  1. Problem je sto vremenom postanes ljubomoran i opsesivan. Verovatno u sebi mislis ako dajes toliko novca na nju da ti ona “pripada”. Ako vec toliko trosis na zene, verovatno si i finansijski dobar, znaci promeni gejm prema zenama, radi na sebi i citaj ostale clanke. Resio sam da odvojim znacajnu kolicinu vremena za pisanje clanaka.

 2. Mislim da vam je glavna konkurencija oni muskarci sa jacom hemijom i neznijim prstima bilo da ste Alfa, Beta, Gama muskarac.

 3. Mislim da vam je glavna konkurencija muškarci sa jačom hemijom i nežnijim prstima bilo da ste Alfa, Beta, Gama muškarac. I naravno da nisu naporni.

  1. Jos samo kad bi naporni muškarci skontali da su naporni 🙂

 4. Toliko filozofije… Overthinking. Opusti se! Dovoljno je da ima hemije i da su muskarac i zena kompatibilni, I eto magije, ovo je samo vrsta “manipulacije” i to je bezveze sto zracis, to privlacis. Tacka.

  1. Naravno da nije manipulacija. Ja se ne zalazem za manipulaciju i to mozete primetiti ako ste citali dovoljno moje tekstove. I ovo u vezi zracenja je isto iluzija, kao i mnoge druge stvari na koje se ljudi oslanjaju i traze razloge za svoj neuspeh. Nema tu filozofije, jednostavno bolje je za muskarca sto je iskusniji i sto vise znanja ima. Bice srecniji i nece biti kao vecina populacije koja zivi u Dizniju. Hvala na komentaru 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *