Ja sam jedan od muškaraca koje znam da su bili, u velikim količinama, sa ženama svih starosnih grupa, od 18 do 46.

Ovde ću pisati o generalnom opisu različitih razdoblja kod žena i kako se one razlikuju jedna od drugih.

UPOZORENJE: Kao što je uvek slučaj kada se priča o ljudskim bićima, postoje čudni izuzetci za svako pravilo. Molim vas da ne gubite vreme pokazajući izuzetke koje lično sretnete. Da, da, uvek će biti izuzetaka. Bez obzira na sve, ono što ću opisati je generalno istinito za veći deo vremena.

Godine 18 do 23 – “Diznijeve Drolje”

Žene u ovim godina su divlje, slobodne, srećne, dramatične i neodgovorne. ASD je veoma nizak, i uopšte nije čudno videti ženu u ovim godinama da se pojebe sa 5, 10, ili više muškaraca u periodu od 6 meseci. To za njih nije problem i nema tu ništa nenormalno. Takođe konstantno ulaze u “monogamne” veze, ali veoma brzo i varaju. (A ako je muškarac takođe mlad, verovatno i on vara).

Bez obzira na svu seksualnost koju žena ispoljava u ovim godinama, Diznijeva fantazija je ekstremna u ovom periodu, i sve na šta ona misli je da se zaljubi i da bude kao u bajci, da se uda za princa na belom konju i da imaju decu. Za razliku od žena u 30-tim, ova želja je samo na mentalnom nivou. One preduzimaju veoma malo kako bi to ispunile i kako bi se zadržale na tome.

Uopšte se ne treba čuditi, ali žene u ovim godinama prave najneodgovornije odluke u svom životu. Imaju dete sa pogrešnim muškarcem, udaju se za pogrešnog, žive sa pogrešnim, i sve je to uobičajeno za njene godine. Takođe konstantno ulaze i izlaze iz veza. Samo pogledajte silne statuse po Fejsu i Instagramu, primetićete koliko puta menjaju status veze. I one to obožavaju.

Žene u ovim godinama su ekstremno pune drame, ALI, i ovo je veliko ALI, ako se suoče sa muškarcem koji je snažan, pun samopouzdanja, one će veoma rado svoju dramu prebaciti na druga mesta. (Ovo je obično nemoguce sa starijim ženama, koje osećaju da imaju “pravo” da bacaju svu tu dramu muškarcu u lice ako osete loše raspoloženje).

Žene u ovim godinama obično konzumiraju alkohol i drogu u ogromnim količinama, mnogo više nego bilo koja druga starosna grupa. U ovim godinama, ženi je sve u zabavi. Sve dok se zabavlja, ne razmišlja o bilo čemu drugom u životu, sve dok ne pređe 24-tu godinu … Ako nije zabavno, nije zainteresovana.

Godine 24 do 26 – “Gospođica Nezavisna”

U ovim godinama, žena postaje manje promiskuitetna. Kao što sam rekao, samo manje. Umesto da pojebe 5 ili 10 muškaraca, smanjiće na dvojicu, i rado će raditi rotaciju tih muškaraca stalno. Neverovatno je koliki je broj žena u ovoj starosnoj grupi koje imaju seks sa tačno dvojicom i to stalno. Kao da je to magični broj za njih … sasvim dovoljno da imaju malo zabave i seksa, ali ne previše kako bi prekršile njihov rastući ASD.

Žene u ovim godinama će i dalje ići na žurke i konzumirati alkohol, ali neće piti do mere kad će povraćati po sebi i ulici. I dalje vole drogu i alkohol, ali su vremenom naučile dosta o svom telu i postale su umerene u konzumiranju.

Žene u ovim godinama izbegavaju da imaju dečka. Ne žele da budu zarobljene sa nekim dečkom koji će osećati ogromnu potrebu za njom, a pogotovo ako je to neko ko će im ljubiti dupe i slušati njena naređenja.

Njihovo iskustvo iz perioda 18-23 ih je naučilo da imati dečka znači imati problem. Momci lažu, varaju, postaju mekani, ljubomorni, treba da se radi mnogo oko njih, napuštaju ih, i povređuju njihova osećanja. Jebeš sve to. Ali one i dalje vole muškarce, zabavu i seks. Tako da će ona da uživa, imaće muškarce i biće nezavisna. Od njih možeš da čuješ predavanja posle seksa kako one ne žele ništa ozbiljno i kako ona nije tvoja devojka(koliko sam ovo puta čuo). Što se naravno totalno razlikuje od većine žena u njihovim 30-im.

Godine 27 do 29 – “Auuu, i dalje sam sama!”

Žene u ovoj starosnoj grupi su identične ženama iz 24-26 grupe sa jednim izuzetkom a to je da biološki sat počinje da otkucava. Obožavaju zabavu i da budu nezavisne, pogotovo jer zarađuju svoj novac ali takođe ih brinu sledece stvari:

 • Nisu još pronašle svoju srodnu dušu.
 • Nemaju još svoje dete(uzimam u obzir da nemaju, pošto većina ima u tim godinama).

Žena koja napuni 28 a nema dete, odjednom će jako želeti decu, čak i ako ne zna zašto ih želi. Neverovatna stvar i siguran sam da su mnogi od vas imali priliku da doživite tako nešto.

Tad počinju da odbacuju svoje pravilo o tome da im ne treba dečko, i počinju polako da traže dečka/muža/provajdera. Ali se ipak neće zaletati u bilo šta i dalje će se zabavljati i imati seks dok ne naleti pogodan. I naravno ne više od jednog ili dvojice u isto vreme.

Žene u ovim godinama imaju najviše seksualnih problema i najteže im je da svrše. Ako želite da one svrše, vežbajte jezik, prste i budite spremni.

Godine 30 do 32 – “Kada ASD počinje da cveta”

U ovim godinama, ASD u njihovom mozgu je skoro na maksimumu. Sada, veoma važna misija u njihovom životu je da pronađu dečka/muža/provajdera. To su godine gde žene najviše biraju muškarce sa kojima će se zabavljati, pošto je to momenat kada se visok ASD sreće sa činjenicom da je ona i dalje lepa i tražena.

Zahvaljujući ASD koji je u cvetanju tad, po prvi put u njenom životu, ona će biti bez seksa ako ne pronađe muškarca koji je po njenim standardima. To ne sluti na dobro …

Godine 33 do 38 – “Ja sam dama sad”

U ovim godinama, žena je prošla kroz sve vrste propalih veza, razvoda, legalnih problema, varanja, očajnih prvih sastanaka, i muških šefova koji su seronje. Za nju muškarci više nisu zabavni. Pre su postali neprijatelji. Ili pak nužno zlo. Verovatno ima posao koji ne može da smisli, račune koje jedva plaća, i decu zbog koje ima neviđene količine stresa.

I na svu muku, kada se pogleda u ogledalo vidi bore na svom licu, celulit, grudi koje vise, i to je još više razbesni. Moderne žene koje su slobodne a njihovim 30-im su pod ogromnim stresom.

Stvari poput biti srećna, uživati u sebi, dostići ciljeve … sve je to izgubljeno. To su sve stvari koje je volela dok je bila mlađa. Ona sad ima odgovornost. Ne može da ide unaokolo i da ima seks i da uživa u životu kada ima decu i račune koje mora da plati. Što bi rekli, ona je imala svoju zabavu, a sad je vreme da se bori kroz bol i dramu koju nazivamo život. Onaj je “dama” sad. Ona više ne radi “takve” stvari.

Ako si na sastanku sa njom i pokušaš da imaš seks, dečko u problemu si. Momentalno će izvaditi knjigu od 200 stranica koja se zove “Pravila zabavljanja”. Aha, samo da pogledam … na drugom smo sastanku … tako da ne možemo imati seks još … ali možeš da mi pipneš grudi …

Mislim da razumete šta želim da kažem. Naravno da neće stvarno izvaditi knjigu, ali postoje mnogobrojna pravila.

Čak i ako je dovoljno snažna da prebrodi ogroman ASD koji je u njenom sistemu, ti ćeš ipak morati da se posvetiš njoj, da budeš monogamni, pažljiv dečko, koji će joj ljubiti dupe u svakom momentu. Ili nema seksa! Prosto kao pasulj, nema seksa. Ona je dama sad a dame nemaju seks van duboke, značajne, posvećene veze.

Postoje izuzetci za ovo pravilo a to je ako si joj bivši, ili dobro izgledaš, kao i mladji muškarac koji dobro izgleda i koji je sebe predstavio kao seksualno biće ali ima potencijal provajdera ravan nuli, nešto što je veoma teško za većinu muškaraca da urade. Na taj način ona može da se jebe sa njim i da to racionalizuje u svom mozgu kao da je to ok jer se ne zabavljaju. Kao što vidite, njene godine su povećale ASD, ali nisu ništa učinile kako bi smanjile njenu žensku logiku.

Godine 39 do 49 – “Vladarka obmane”

U biti to je isto kao i žene u 30-im, ali puta 2.

Slobodna žena u ovim godinama, pogotovo one koje nisu još debele i koje su zadržale neki nivo dobrog izgleda, dostigle su nivo gde misle da su najlepše, najinteligentnije, najpoželjnije, najsnažnije u celom svemiru. Ona smatra da je ulov, i bolje po tebe ako je tako i gledaš. Po njima, sve druge žene su smešne i nezrele.

Obično muškarci koji žele da imaju seks sa 40 i kusur ženom, od njih se na vreme očekuje da ih tretiraju kao kraljice. Ponašanje sponzoruše i očekivanja su na visini kad su ove godine u pitanju. Muškarac koji ih ne tretira kao boginju je nešto između “nije dzentlamen” i “muška svinja”. Svi oni koji ih odbiju su “prazni u duši” ili “očigledno imaju problem” i trebalo bi da daju više vremena sebi kako bi razumeli koliko je ona fantastična. Naravno za to vreme da se izvodi na večere, i naravno bez seksa.

Znate šta je ironija u svemu ovome? Ne znate? Žene su strašno napaljene u ovim godinama. Mrtav sam ozbiljan.  Zbog problema ogromnog socijalnog programiranja, ASD, arogancije, jedini način da imaju seks sa muškarcem je ako ih privlači i AKO radi sve što mu ona kaže i AKO im se posveti unapred. Tako da ako joj se počne sviđati muškarac, ali se ne ponaša u skladu kako je ona očekivala da će se ponašati, postaje veoma uznemirena. Alo čoveče treba da se ponašaš kako treba ako misliš da imaš seks sa njom!!!

Ima tu i dobrih vesti, kao na primer, ako uspeš da imaš seks sa nekom od ovih žena, moliće za tvojim penisom kao da ga nikad nije videla. Pisaće ti svaki dan, moleći da se vidite kako bi mogla da ga oseti u sebi. I verujte mi da ne preterujem!

Godine 50+ – “Razumevanje”

Dok napuni 50, a obično i pre toga, žena konačno izgubi mogućnost da svojim izgledom dobije ono što želi od muškarca. Žene u ovim godinama, konačno, ali konačno shvataju da ne postoji Princ na Belom Konju koji je tamo negde i čeka samo nju. Konačno shvataju da su muškarci veoma dosadni(Bete) ili totalno nesposobni da ispune njen plan u kom bi živela kao u Diznijevim bajkama(Alfe). Konačno shvata da ne postoji treća kategorija “savršenog muškarca”.

Većina žena u ovim godinama je već udata za beta provajdera koji ih je smorio ali od kog ne može da se razvede, previše je stara da bi našla novog muškarca pa se drži onog kojeg već ima, ili za Alfu koji je vara i kog ne može da podnese ali mora da ga toleriše, i od kog takođe ne može da se razvede. I u oba slučaja, ona prihvata da su muškarci takvi. One koje su slobodne u ovim godinama, ugrabiće bilo koga, udati se za njega, i provesti ostatak života sa značajno smanjenim očekivanjima od svojih muževa i muškaraca uopšteno.

Zbog ovih razloga, žene koje su preko 50 imaju manji procenat razvoda. Prihvatile su realnost i nedostatak seksualne moći. Za neke žene, ovo je kao da im je teret spao sa leđa, a mnoge žene imaju neki vid buđenja u njihovim 50-im, gde konačno dostižu mir i sreću koju su oduvek (mislile) da žele.

Kalibracija zasnovana na ženinim godinama

Uspeh u seksu će vam se povećati i postati lakše da do njega dođete, ako kalibrirate vaš prilaz ženama koje sretnete, baziran na njenim godinama. Da li ona ima 20? Budi zabavan. Da li ima 26? Daj joj do znanja da nećeš da joj držiš sveću po ceo dan i da ne tražiš devojku. Da li ima 36? Kreni sa teretanom, koristi odelo koje nije skupoceno, pokaži jak seksualni frejm na njoj, i naravno traži da plati račun, jer ti nemaš novac za to, ILI se oblači skupoceno, pričaj o tvom zadnjem uspehu na poslu, i ljubi joj dupe i zemlju kojom hoda, i naravno budi spreman da se posvetiš.

Shvatate poentu svega ovog. Zaključak je, da nikad ne pretpostaviš da se žene svih godina zavode na isti način. Postoje ogromne razlike.

Podeli ovaj članak
 •  
 •  
 •  
Similar Posts

6 Comments

 1. Zvučiš kao neki ogorčeni ženomrzac.

  1. Ovde mozes procitati da ja nisam zenomrzac https://alfa2.rs/2018/10/23/razlozi-zasto-nisam-seksist/ . Takodje ako imas nesto da komentarises, neka to bude konstruktivno i realno. I sledeci put uvek procitaj vise puta tekst pre nego sto me nazoves zenomrzac.

 2. Generalizacija, kakvi su ovo ” anti slut” momenti, pa valjda je i tebe rodila zena? Ja sam ista ostala od 18 do30. Svaka zena poseduje razliciti mentalni sklop,prema tome, i ovo ti je

  1. Hvala na komentaru, mada nisam siguran da li je vas komentar kompletan. Kao sto mozete videti, pisano je za muskarce, ni jedna zena se nikad nece sloziti sa ovim 🙂

 3. Kao muskarac, mogu samo da kazem da je ovo gomila nebuloza. Sine, iz ovoga sto si napisao vristi da imas 0 iskustva sa zenama iz bilo koje starosne kategorije.

  1. Koliko vidim ti imas jake argumente 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *