U redu, ovo bi trebalo da bude zabavno…

Moj način pričanja i komunikacija su veoma iskreni. Govorim o temama koje su često veoma teške za slušanje. Ponekad, ljudi osuđuju ono što izgovorim, ili čak mene lično, a sve je bazirano na njihovim unutrašnjim osećanjima oko mojih reči a ne oko onoga o čemu sam pričao. Jedan primer koji želim da napomenem je misao da sam ja možda, ali samo možda, malo protiv žena.

Tako da, u slučaju da mislite bilo šta što sam ikad rekao pokazuje da sam ja ženomrzac, pećinski čovek koji mrzi žene, želeo bih da vas uputim na par stvari:

1)  Stalno ponavljam da većinu problema u vezi prouzrokuje muškarac a ne žena. Rekao sam, i nastaviću da govorim, da je sklop veze, a posebno uključujući one loše, skoro uvek prouzrokovan od strane muškarca, čak iako je veza “žena je šef, muškarac je kučka”. To je zbog toga što je on došao kod nje sa porukom “Biću srećan da budem tvoja kučka.”

Jedan od problema većine muške populacije je da mnogi muškarci veruju da su žene zle kučke a da su muškarci nevine žrtve koje nisu ništa zgrešile. Moje lično mišljenje je da muškarci, pogotovo u Americi i Evropi, rade mnogo pogrešnih stvari kada je upoznavanje, veza ili brak u pitanju, i potrebno je odmah izvršiti ogromne promene u ponašanju.

Da li ja mislim da žene nisu krive? Naravno da ne. Žene su direktno odgovorne za razne probleme i haose. Ali to ne znači da muškarci ne čine ništa pogrešno. Oni takođe čine mnogo toga pogrešno.

2) Ja sam jedan od retkih muškaraca koji otvoreno govore da muškarac nikad ne treba da laže žene. Reci joj slobodno istinu, ili drži zatvorena usta. Nikad, ali baš nikad ne govori ženi nešto što znaš da nije istina. To je nešto što AFC radi. Pravi muškarac korača kroz život i nema potrebu da laže.

3) Takođe sam od retkih koji govore da je varanje žene veoma loše i da to ne treba raditi. Umesto toga, govorim muškarcima da nikad ne obećavaju monogamiju. Ako je žena u redu sa tim, onda može da ostane. Ako joj se to ne sviđa, može da ode kad god poželi i da počne da se zabavlja sa nekim drugim.

Ako si joj već obećao monogamiju a želiš da jebeš druge devojke, onda joj reci da želiš da jebeš druge žene, ali zaista i da uradiš to, i onda posmatraj kako će da odreaguje. Ako raskine sa tobom ili se razvede, i to je ok. Njen gubitak. Nastavi dalje i pronađi bolju ženu, neku koja je kompatibilnija sa tvojim seksualnim željama. Ko zna koliko ih ima u svetu. Ali žalosti, nemoj da joj obećavaš ekskluzivnu vezu a onda tajno da se viđaš sa drugim ženama, da se kriješ kao neki lopov, kao neka pičkica koja živi u strahu da ne naljuti svoju devojku ili ženu. Ponovo, to je ono što AFC radi i to je još jedna varijacija laganja.

Najgora stvar koju dobijam je uznemirenost žene kad im ne obećam monogamiju… ali to nije laganje a ni varanje. Jednostavno joj dajem opciju da me prihvati takvog, ili da me ne prihvati. Dozvoljavam joj da izabere.

4) Kada god govorim o otvorenim vezama, uvek sam veoma jasan da ako muškarac želi da jebe druge žene, ženama je takođe dozvoljeno da se jebu sa drugim muškarcima. Ako misliš da budeš faca i da ideš unaokolo i da jebeš sve te silne žene a da njoj zabraniš isto, e to je nešto što nikad neće funkcionisati u modernom svetu. Žene to nikad neće tolerisati, niti bi trebale.

Kao dodatak svemu, ako si preplašen na smrt na samu pomisao da ti devojka ili žena ima seks sa nekim drugim muškarcem, koji je najverovatnije AFC,  moraš da pogledaš u sebe i da se zapitaš odakle sva ta nesigurnost dolazi. Ne zanima me uopšte ako moja ljubav ima seks sa drugim muškarcima. Koga to uopšte interesuje? Imam pametnija posla u svom životu. Da se razumemo narode, seks je biološka funkcija, bukvalno isto kao što moraš da ideš u wc. Zašto biti ljubomoran na to??

Prestani da cmizdriš i da budeš kao neko dete, već postani muškarac, isto važi i za žene. Ako je tebi dozvoljeno, onda treba i njoj da bude dozvoljeno. Dame, ako vaš muškarac jebe druge žene, onda i vi pojebite drugog muškarca. Neka bude fer!

5) Snažno verujem u jednakost polova. Ako žena radi određeni posao dobro kao i muškarac i ima iste kvalilifikacije kao muškarac, onda i plata treba da bude jednaka. Ako žena sjebe nešto na poslu, onda ona treba da dobije otkaz, kao što bi i muškarac trebao. Ne verujem u ophođenje prema ženi koje treba da bude gore ili bolje od ophođenja prema muškarcu, na radnom mestu kao i van radnog mesta. Verujem u jednakost, nešto što feministkinje(bar one kažu) da žele. Odlično, slažemo se feministkinje!!

6) Čvrsto verujem da muškarci moraju da plaćaju izdržavanje dece koju su napravili. Ako muškarac svrši u tebe a da ne nosi kondom a ipak zna da nisi na pilulama i ti dobiješ bebu, verujem 100% u to da on mora da plaća izdržavanje tog deteta hteo to ili ne. Muškarac koji svrši u ženu namerno a ima sredstva za izdržavanje deteta ali odbija da plaća, po meni je to jedan veliki šljam od muškarca. Napominjem da je ovde reč o izdržavanju deteta. Na temu kao što je alimentacija imam drugačije mišljenje, ali takve stvari nemaju nikakve veze sa decom.

7) Takođe sam protiv nasilja nad ženama. Bilo kakve krađe sredstava od žene, ili pokušaja da zadržiš ženu u kući ili da se žena sprečava u ispunjavanju njenog najvećeg potencijala. Takođe sam protiv toga da se diže glas na žene tokom besa, laganja žena, i pokušaja kontrolisanja ženskog ponašanja. Verujem da su žene slobodne osobe kojima treba dozvoliti da rade šta žele, sve dok ne pokušaju da prenesu svoju volju na druge, a takođe to važi i za muškarce.

8) Takođe čvrsto verujem da žene trebaju da budu slobodne od muškarčeve kontrole i dominacije u njihovim životima, ako tako izaberu. U slučaju da želi da bude pokorena od strane muškarca, i to je isto u redu. Moja lična mišljenja u vezi ljubavi i života su usmerena ka tome da žene treba da imaju kontrolu nad svojim životom, budućnosti, i odlukama, pre nego da budu robovi muškaraca ili što je još gore da budu robovi drugih žena.

Tako da sledeći put kada pročitaš nešto što sam napisao i počneš odmah sa komentarima kako sam ženomrzac, udahni dobro i ponovo pročitaj tekst a usput zapamti šta si pročitao/la u ovom tekstu!

Podeli ovaj članak
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *