Jedan od glavnih saveta koje mogu da dam kad je online upoznavanje u pitanju, onaj koji je masivno testiran tokom mnogo godina i koji mi je doprineo da imam dosta seksa, je taj da pokušaš da zagovoriš sastanak već posle par poruka, ili da konverzaciju skloniš sa sajta za upoznavanje i što pre prebaciš na viber, WA, instagram, facebook, telefonski poziv …

Uopšte nije iznenađujuće zašto se mnogo muškaraca odupire toj ideji.

Obično je pitanje tipa:

Ali, znam da kažeš da probam da zakažem sastanak odmah posle par poruka, ali kad to pokušam one prestanu sa razgovorom. Zar nema više smisla da se prvo uspostavi komfor i da se bolje upoznamo pre zakazivanja sastanka?

Ne, nema smisla. Objasniću vam zašto.

1) Da, mnogo devojaka završi sa razgovorom kada pokušaš. Meni se to takođe događa. Ali, takođe ne uzimate u obzir sve devojke koje završe razgovor a da nisi pokušao da zagovoriš sastanak. Ako se potrudite i pokušate da pratite broj devojaka koje su završile razgovor u oba slučaja, i koje se nisu videle sa vama, videćete da je brojka identična.

Ne verujete mi? Ako mi ne verujete, uradite sami eksperiment i pažljivo pratite rezultate. Videćete kako sve to radi.

Zaključak: Veći deo žena koje su vas izbegle kada ste pokušali da zakažete sastanak sa njima, zapravo NIKAD nisu ni planirale da se sretnu sa vama u realnom životu bez obzira kolike su indikacije bile u suprotno. Tako da spasi sebe od gubitka vremena i slomljenog srca, i eliminiši sve te žene veoma brzo kako bi mogao da dobiješ one koje su ozbiljne u vezi viđanja u realnom životu.

2) Jednostavno je tako, da što više provodiš vremena u razgovoru sa ženom na sajtu za upoznavanje, tako smanjuješ sebi šanse da imaš seks sa njom. Ako mi ne verujete, testirajte i uverite se.

Da li postoje retki i neobični izuzetci za ovo pravilo? Naravno da postoje, kao i uvek kada su pravila u pitanju. Osim ako niste neverovatni u online upoznavanju, ne bih vam preporučio da gubite vreme oko osobe koja je MOŽDA izuzetak pravilu. Zapamtite da vreme radi protiv vas.

Devojka kojoj pišete na sajtu vas ima kao najniži prioritet u njenom životu. Sve stvari su ispred vas. Njen dečko, škola, šminka, prijatelj sa beneficijama, majka, bivši, drugarice, pas …

Dajte joj dovoljno vremena, i obećavam da će iznenada da se desi nešto sa nekim od navedenih razloga, i vi ste gotovi u toj priči. Ne gubite vreme. Ponavljam!

3) Naprotiv popularnom verovanju, online nije mesto gde muvaš ženske. Realni život je mesto gde ih muvaš. Nikad u svom životu nisam došao do seksa zbog mog online umeća, već što sam dobar u zagovaranju sastanaka i gejm u mom realnom životu je solidan. Online služi samo da bi zagovorio SASTANKE. Ne da bi muvao ženske, ne da bi se zabavljao, ne da bi sreo nove prijatelje, ne da bi pričao do besvesti. To je razlog zašto je toliko žena na online sajtovima. Ti si tu da bi zagovorio sastanke. Ako nisi iz tog razloga na tim sajtovima, onda se skloni odatle i vrati se u klubove.

4) Ovo će možda sad biti šok za vas, ali ogroman procenat žena na sajtovima za upoznavanje, naročito one koje su slobodne, nisu tu da bi srele muškarca u realnom životu ili da bi imale seks. One su tu zbog socijalne validacije. Treba da izbegnete ove žene što pre, inače će vaš razgovor da potraje čitavu večnost i na kraju ništa nećete uraditi.

Savet: Pošaljite brdo poruka različitim profilima, pokušajte što pre da zakažete sastanak, ili razgovor što pre prebacite na viber, WA, instagram, facebook … Jedno ili drugo. Ako vas odjebe, samo nastavite sa sledećom.

Podeli ovaj članak
  •  
  •  
  •  
Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *