Iz mog iskustva, žene preko 33 godine svog života, generalno (da, uvek postoje čudni izuzetci) su teže za sex, treba više vremena da bi došli do seksa, mnogo više ASD(anti slut defense), mnogu su zahtevnije, i više su posla tokom upoznavanja i veze. Mnogi muškarci koji se nalaze na sceni zavođenja(kao i normalan AFC van zajednice) su takođe shvatili da je ovo istina(iako ne priznaju).

Iz mog iskustva, bazirano na mom gejmu, mom sistemu, i na tome ko sam ja, generalno govoreći, što je mlađa devojka, teže je zagovoriti prvi sastanak, ali je isto tako lakše imati seks sa njom kada se taj susret dogodi.

Drugim rečima, mogao bih da zakažem brdo sastanaka sa ženama od 35-45 godina, i to veoma lako i brzo bez naročite muke. Ali bih se ubio zbog svih tih silnih sastanaka koje bih morao sa svakom da imam, prvi, drugi, treci , peti i više(i još da platim sve to) da bih imao seks sa tim ženama koje su mnogo zahtevnije i koje su pune ASD. Sa druge strane, teže je zakazati viđanje sa devojkama od 18-19 godina, dok one skupe hrabrosti i dok pređu preko svoje lenjosti i loše organizacije kako bi se sreli u realnom životu, ali kada odluče i kada se sretnemo, moje šanse se povećavaju neverovatno.

Kada uzmem u obzir moje godine, retko kad mi se desi da nemam seks sa tim mladim devojkama koje upoznam putem online sajtova, naravno nakon našeg viđanja u realnom životu. Onog momenta kada ih dovedem ispred sebe, iako to ponekad zna da bude veoma teško, seks je u najavi. Ali je to zato totalno suprotno sa ženama preko 30.

Zbog svega toga, izbegavam žene koje imaju preko 33, osim ako ih već ne znam preko socijalnog kruga. U tom slučaju je mnogo lakše. Samim tim što te već znaju, to eliminiše njihov ASD i pravila upoznavanja.

Tačnije baziram se na žene od 18 pa do 30, čak je retkost i preko 27. Ja lično smanjujem slanje poruka ženama preko 30, a vremenom ću spustiti tu granicu još.

Ovo znači da ću ubuduće biti malo teže da dođem do prvih sastanaka, ali će mi se isto tako povećati odnos prvog sastanka do seksa. Što se tiče online upoznavanja, ovo znači da ću morati da pošaljem mnogo više poruka, ali isto tako ću imati manje prvih sastanaka u odnosu na ranije. To je ono što zapravo želim. Poslati brdo prvih poruka je veoma lako i jednostavno. Ali prvi sastanci koji neće rezultirati seksom su ogromno gubljenje vremena, goriva, novca, energije …

Ovo sam trebao verovatno mnogo ranije da uradim. Sigurno ću spustiti granicu sa 30 na 27 ili 26. Za sad, od 26 do 29 godina mi ne zadaju toliku potrebu za radom kao žene preko 30+, iako su žene ispod 25 mnogo lakše.

Tužna istina i realnost je, da ženi za svaku godinu svog života, društvo dodaje više ASD-a u njen mozak.

Podeli ovaj članak
  •  
  •  
  •  
Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *